Дарко и Ромина Тасевски свиха луксозно семейно гнездо за половин милион

0

- Advertisement -

Дарко Тасевски и половинката му Ромина си купиха ултра гъзарски мезонет в полите на Витоша, коментират запознати.

Луксозното жилище струвало на семейството близо 500 хиляди лева. То се намира в сграда от затворен комплекс, която е обявена за „Сграда на 2019”. Сред екстрите, с които имотът върви в комплект, са денонощна охрана, градинар, чистач, както и басейн. Но това е само песъчинка в пустинята, защото за тази баснословна сума преимуществата са много повече.

Но всички тези плюсове не са даром. Освен крупната първоначална инвестиция, Тасевски ще трябва да заделят поне по хилядарка на месец за общите разходи.

Близки до семейството споделят, че Ромина вече е започнала да обзавежда по свой вкус новия им дом. В помощ са й няколко изтъкнати столични интериорни дизайнери. Освен от предпочитанията си, носителката на титлата „Мис България” от преди 10 години, се води и от актуалните към момента тенденции. Тя и съпругът й имат последната дума за всичко, но се съобразяват и с мненията на професионалисtите.

Ще припомним, че наскоро фамилия Тасевски се завърна от Тайланд. По време на престоя им зад граница Ромина беше поела изцяло грижите около децата. Затова се смята, че новият луксозен дом е подарък от Дарко към жената, която е вечно до него.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече