Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Мария Силвестър бори килограмите! Цели топ форма заради 17 години по-младо гадже (СНИМКА) - Новини от шоубизнеса

Мария Силвестър бори килограмите! Цели топ форма заради 17 години по-младо гадже (СНИМКА)

0

- Advertisement -

Настоящето гадже на Мария Силвестър е родено през 1994 година. Простата аритметика показва, че разликата във възрастта им е точно 17 години.

Именно поради това брюнетката със сини очи полага зверски усилия, за да изглежда в топ форма. След като миналата година често беше коментирана в негативна посока заради това, че доста се е окръглила, към днешна дата Силвестър изглежда зашеметяващо. Инсулиновата резистентност, заради която драстично беше напълняла, е в миналото. Чрез спазването на стриктен хранителен режим, изключващ въглехидрати, тя е успяла да се измъкне от капана на коварното заболяване и да се върне към предишната си грациозна фигура.

А към днешна дата има и още един стимул. 43-годишната актриса от близо около година е интимна с младеж, който може да мине за неин син. Младокът е роден през 1994 година, когато Силвестър е била на крачка да завърши гимназията.

Това явно не пречи обаче на двойката. Двамата са засичани заедно из различни мероприятия, демонстрирайки горещи чувства.

Иска или не, Мария трябва да се бори с конкуренцията на връстничките на своя любим. А такава не липсва, защото според редица източници семейството на левента е доста имотно. С какво се занимава той самият конкретно на този етап не става ясно. Но е факт, че най-редовно разхожда половинката си по скъпи дестинации – от Париж, през Тайланд, та до нашето Черноморие.

Ето я Мария на 43!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече