Съученик на Антония Петрова: Тя ЛЪЖЕ нагло за възрастта си (Няма да повярвате на колко е всъщност)

0

- Advertisement -

Антония Петрова нагло лъже за възрастта си, твърди бивш съученик на Мис България 2009 пред Show.bg. В анонимен сигнал до редакционната ни поща източникът ни се кълне, че блондинката не е на 36 години, а на 42!

Ако това е вярно, излиза въпросът защо й е на Антония да лъже за възрастта си?!

Отговорът можем да открием 11 години назад.

Петрова спечели титлата Мис България през 2009 г., когато твърдеше, че е на 25 години. Възрастовата граница за участие в конкурса е от 17 до 25 и Петрова тогава бе на косъм да се сбогува с короната – буквално хвана последния влак.

Ако думите на нейния съученик са верни и тя наистина е на 42, това означава, че по време на конкурса през 2009-а е била на 31 години и не е имала право да участва.

Между другото, съмнения имаше още тогава. Запознати твърдяха, че Антония е далеч по-възрастна и крие реалните си години. Според клюката тогавашният й партньор Александър Бередин платил крупна сума на организаторите, за да скрият възрастта на миската.

Съмнения има и днес най-вече заради вида й. „Не изглежда на 36 г., а много по-възрастна – има бръчки и вид на жена, прехвърлила 40-те“, подозират в интернет.

А вие какво мислите?

Прилича ли ви тук Антония на 25-годишна?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече