Ковид-19 застигна Милена Славова! Певицата дава дома си под наем само и само да оцелее

0

- Advertisement -

Ковид-19 постави Милена Славова в ужасяващо материално положение. Заради безпаричието рок тигрицата дава апартамента си под наем, пише популярно онлайн издание.

Въпреки че Славова се опитва да излезе от неудобната ситуация с оправданието, че тя така или иначе преостъпва за наематели дома си край морето, ясна е основната причина.

Покрай пандемията и съпътстващата я извънредна ситуация, певицата е останала с оскъдни финанси. Участия няма, а с това и постъпления няма. Във виртуалното пространство се срещат коментари, че преди дни рокаджийката е била в първите редици на протест. Недоволството е било насочено срещу липсата на пари. А тя е викала шумно и разпалено.

Именно поради финансовата криза в личен план само срещу 100 български лева на вечер всеки, който иска да нощува в дома на Милена Славова, може да се настани. Става дума за апартамент, подходящ за семейство или две двойки. Има всички необходими удобства за продължителен престой, а цената е повече от примамлива.

Колко и дали ще има кандидати да се мушнат в леглото на тигрицата с мощен глас ще стане ясно в разгара на сезона.

Мераклии сигурно ще се появят. Но ще има и такива, за които жилището на Милена ще е „кич” и „нехигиенично” точно като нея, четем онлайн.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече