Свалила пола, Сузанита се мята неадекватна в заведение (ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯТА)

0

- Advertisement -

Малката Сузанита отново го направи! Изложи се брутално – размята заголени задни части в популярна чалготека за ужас на близките си и за смях на присъстващите.

Откровено неадекватна – по всяка вероятност под въздействието на наркотични вещества, тя заличи всички опити да го играе чиста.

Снимките, които може да разгледате по-долу в галерията, са откровено брутални. Явно в наркоклиниката, в която родителите на певицата я бяха вкарали, по никакъв начин не са премахнали зависимостите й. Дори напротив, станали са още по-отявлени.

Под звуците на чалга хитове и под въздействието на напитки и опиати, Сузанита танцувала до един момент. В следващия откровено започнала да се разсъблича и опипва. Задните й части обиколили не една или две маси, отърквайки се около къде що имало кандидати. Свян, задръжки, самоуважение тотално липсвали.

Неминуемо цялото това падение предизвика вълна от негодувание. Само за няколко часа фотосесията на 17-годишната тийнейджърка обиколи виртуалното пространство. Разгневени майки коментираха, че е повече от недопустимо родителите на гърлата да й позволят подобно поведение.

Та тя е непълнолетна и цялата отговорност за здравето и живота й принадлежи на тези, които са я създали!, коментират невярващи на очите си майки. И неминуемо се кръстят пред екрана да не сполети никога същото техните деца.

А ето и снимките, за които иде реч:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече