Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Пандемията измъкна 2 милиона от джоба на Лили Иванова - Новини от шоубизнеса

Пандемията измъкна 2 милиона от джоба на Лили Иванова

0

- Advertisement -

Лили Иванова изпусна приход от 2 милиона български лева заради Ковид-19.

Примата на българската сцена стягаше турне, което щеше да й донесе главозамайващите за българската действителност постъпления. Но заради пандемията и цялата ситуация в момента всичко се променя и обиколката й отпада.

Турнето уж остава за следващата година. Но като се има предвид, че Лили вече е на 82, малко прибързано е да се правят планове. Всичко може да се случи, въпреки че към днешна дата певицата демонстрира завидна за възрастта си форма.

Длъжни сме да бъдем отговорни, дисциплинирани и съпричастни!”, обърна се към феновете си изпълнителката на „Камино”. В посланието си към най-верните си почитатели тя е категорична, че единствената причина да бъдат свалени датите за турнето е Ковид-19. Влошената епидемиологична ситуация и необходимостта от съблюдаване на редица мерки при масови прояви на закрито накарало Лили и екипът й да вземат нелекото решение „Турне 2020” да стане „Турне 2021”. Възможността такова въобще да няма също е налице.

И няма как да е леко подобно решение. Защото парите, които всички замесени в сценичните изяви, щяха да вземат хич не са малко. Разбираемо, най-голям дял от тортата, ще е за гласовитата прима. И в случая не става дума за няколко десетки хиляди. А за приход от около 2 милиона лева, който обиколката из страната ще вкара в банковата й сметка.

За да не се сбогува от сега с парите, Иванова дава дати за турне догодина. Плановете са от средата на март да стъпи на сцената. Какво ще се случи обаче – ще поживеем, ще видим.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече