Криза е! Covid-19 затри легендарния мустак на Милко Калайджиев

0

- Advertisement -

Заради пандемията Милко Калайджиев се сбогува със своята емблема – онзи мустак, по който всички го разпознаваха.

След като дни наред не бил се бръснал, певецът променил визията си – вече е с брада-катинарче, споделя самият той в интервю за в. „Уикенд”.

Най-близките му вече са свикнали да го гледат с новата визия. Но за публиката тепърва предстои да каже тежката си дума – ще бъде ли певецът техен любимец без емблематичния мустак.

Тези, които са имали честта и удоволствието да преценят от близо новото оформление върху лицето на певеца, споделят, че харизмата му не е изчезнала. Той е все така чаровен и завладяващ.  

Това обаче не е единственият удар, който извънредната ситуация нанесла върху изпълнителя.

„Скъпи колеги, не ми искайте заеми, и аз съм в криза!”,са думите на Милко пред популярното издание. Бизнесът му хич го няма, поради което и предприемачът е съкратил част от работниците си.

Това обаче не означава, че той е почивал по време на карантината. Не е спирал да работи дори за миг. Трудът му обаче е бил в друга посока – подобрявал е интериора в заведението си. От лак върху дървенията на терасата, до освежаване на кунята и коридора. Всичко е минало през ръцете на Калайджиев.

Самият той твърди, че все си намира какво да прави. Не е скучал и бездействал по време на пандемията. Но все пак я е усетил. Най-вече по джоба си. Освен че бизнесът му е в пълен застой, децата му също са у дома, което малко и много изтисква и без това изрънялия му бюджет. Но все пак не се оплаква – заделени пари за черни дни има.

На въпрос дали се страхува да не се заради, Милко отговаря, че не само той, но и 90-годишната му леля не се страхува. В малкия град, както той определя Свиленград, болни не е имало.

И заради това, и заради собсвените си убеждения певецът смее да твърди, че в България хора не умират от Covid-19.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече