Мутренско! Преслава и Павел се помислиха за недосегаеми! Вижте как нарушават правилата на пътя

0

- Advertisement -

С газ до ламарината и изнервящо шофиране Павел и Преслава преминаха през затворен пътен участък в София.

С манталитет на шофиране, присъщ на мутренския слой, половинката на гласовитата певица преминал през онази част от столичния булевард „България”, която в момента е в ремонт. Свидетели на наподобяващото каскада шофиране станали не само минувачи, но и работниците на обекта.

Мутренското возили преминало покрай пътните строители с мръсна газ. Никакво внимание не предизвикали нито загражданията, нито предупредителните знаци.

Ако запознати не потвърдили, че става дума именно за джипа на Павел, то всеки би помислил, че става дума за поредния новоизлюпен богаташ с мощен джип и без капка мозък. Покрай тежкотоварните машини и изрязаните участъци от пътя шофьорът маневрирал за собствен кеф и за ужас на присъстващите.

Очевидци допълват, че малко преди арогантното нарушение на правилата за движение по пътищата, мъжът спокойно чакал Преслава да се разкраси пред известен столичен салон за красота.

Явно обаче изведнъж му е изникнала супер спешна работа и затова толкова се е разбързал към дома им в квартал „Бояна”. Пък какво са няколко табели и няколко работници?!?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече