Алекс Сърчаджиева грейна: Ето кой успя да върне усмивката й! (СНИМКИ + подробности)

0

- Advertisement -

Алекс Сърчаджиева отново засия с чаровната си усмивка!

Широката и чаровна усмивка е запазената марка на актрисата Алекс Сърчаджиева. Дълго време обаче не я бяхме виждали. Загубата на любимия й Иван Ласкин съкруши щерката на Пепа Николова и тя посърна.

Месеци наред Алекс признаваше, че живее само заради малката София, плод на обичта й с Ласкин. Днес обаче я виждаме отново такава, каквато беше – засмяна и сияеща. А причината или по-скоро причините за това са на снимките.

Алекс Сърчаджиева може да живее без баща, при жив такъв, но пък съдбата я обгради с верни приятели, които й помогнаха да оцелее в ада, през който премина.

Един от тях е Станислав Христов, когото сладураната целува, без да се тревожи кой какво ще каже. А другата е Стела Ганева. Тези дни триото си спретна пътешествие из планините, което зареди батериите на Александра на 100%.

Разбира се, моментално се появиха теории, че Станислав е новият мъж в живота на актрисата – нещо, в което ние лично се съмняваме. Сърчаджиева продължава да твърди, че е сама и пази жив спомена за Ласкин.

Тя многократно е заявявала, че не се нуждае от друг мъж в живота си, защото дъщеря й и приятелите са й напълно достатъчни.

А горещата новина покрай Алекс е, че заедно с новата визия (върна се в отбора на брюнетките), тя се кани да смени и телевизията като се премести от Нова ТВ в Би Ти Ви. Пожелаваме й успех!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече