Полицай заведе Симона Загорова на море! Глория бясна

0

- Advertisement -

Даниел е новата изгора на младата певица Симона Загорова.

Симона Загорова и новата й половинка – униформеният Даниел – се наслаждават на бурни чувства край морския бряг. В същото време Глория пази гробно мълчание. На купищата снимки и публикации на младите влюбени онлайн, майката-орлица отговаря с гробно мълчание. Нито един лайк, нито един коментар, нито едно усмихнато човече. Това прави впечатление на всички почитатели на музикалното семейство. И води до изводите – Глория НЕ харесва Даниел и НЕ е съгласна на връзката на дъщеря си със служителя на реда.

Явно обаче Симона не взема особено присърце мнението на майка си. Любовта си е любов и младата изпълнителка е готова да я изживее на 100%.

Близки от обкръжението на звездната фамилия коментират, че основното негодувание на примата на поп фолка идва от задната роля, която получава в живота на дъщеря си. Неведнъж Симона е пренебрегвала мнението на майка си. Това важи с пълна сила за отношенията с баща й Илия Загоров. Макар и разделени физически, емоционалната връзка между двамата остава непоклатима.

А сега и полицаят Даниел, който за кратко време от авантюра се превърна в сериозна връзка за младата Симона. Явно на Глория й идва повече. Затова и вместо да се конфронтира с гаджето на дъщеря си, заема позицията „ни чул, ни видял“.

Прегледана: 2257

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече