Полицай заведе Симона Загорова на море! Глория бясна

0

- Advertisement -

Даниел е новата изгора на младата певица Симона Загорова.

Симона Загорова и новата й половинка – униформеният Даниел – се наслаждават на бурни чувства край морския бряг. В същото време Глория пази гробно мълчание. На купищата снимки и публикации на младите влюбени онлайн, майката-орлица отговаря с гробно мълчание. Нито един лайк, нито един коментар, нито едно усмихнато човече. Това прави впечатление на всички почитатели на музикалното семейство. И води до изводите – Глория НЕ харесва Даниел и НЕ е съгласна на връзката на дъщеря си със служителя на реда.

Явно обаче Симона не взема особено присърце мнението на майка си. Любовта си е любов и младата изпълнителка е готова да я изживее на 100%.

Близки от обкръжението на звездната фамилия коментират, че основното негодувание на примата на поп фолка идва от задната роля, която получава в живота на дъщеря си. Неведнъж Симона е пренебрегвала мнението на майка си. Това важи с пълна сила за отношенията с баща й Илия Загоров. Макар и разделени физически, емоционалната връзка между двамата остава непоклатима.

А сега и полицаят Даниел, който за кратко време от авантюра се превърна в сериозна връзка за младата Симона. Явно на Глория й идва повече. Затова и вместо да се конфронтира с гаджето на дъщеря си, заема позицията „ни чул, ни видял“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече