Да изтеглиш кредит, за да замязаш на… това?! (Силиконката Кристин Каменова не прилича на човек)

0

- Advertisement -

Кристин Каменова се хвалеше пред медиите как „инвестирала“ в себе си!

Да инвестираш в себе си – обикновено под това се разбира да заложиш на образованието си или да се вземеш в ръце, за да заживееш здравословно. Е, силиконката Кристин Каменова споделя друга философия.

Помним как преди няколко години тя се похвали на всеослушание, че е изтеглила кредит точно затова – за да „инвестира“ в себе си. И ако тогава под „инвестиция“ разбираше само огромните силиконови гърди, то днес гледката вече е гротескна.


Последните снимки на Кристин Каменова опулиха и най-големите непукисти. Перхидролената кукла отдавна вече не прилича на човешко същество. Още по-големият й проблем обаче е, че няма нищо общо и с кукленската красота.

Лицето на Каменова, особено в профил, наподобява повече това на извънземно. От множеството филъри и пластични интервенции то се е изтеглило силно напред и наподобява повече муцуна, отколкото женско лице.

Уважаваните дерматолози биха си скъсали дипломите ако трябва да коментират количеството филър, наблъскан в долната челюст на девойката. Да не говорим за устните, които в момента са едно към едно с човката на Доналд Дък.

„Само тук са тези ненормалници. Такива плашила никъде в чужбина няма да видите. То затова чужденците отдавна се чудят как всяка втора, дето ходи по улиците ни, е проститутка“, коментират потребители в мрежата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече