Брадърът Здравко заряза жена и три деца, замина на гурбет в Дания

0

- Advertisement -

Първият победител в “Биг Брадър” Здравко Василев заряза семейството си и отпраши за далечна Дания, похвали се самият той във Фейсбук. Гларусът от Приморско живее в затънтеното селце Килелай, което се намира в най-северната точка на скандинавската държава, а населението му е не повече от 6 хиляди души.

Причаната Здравко да зареже жена си и трите си деца – Яница, Зорница и Влади, който на 6 месеца, е финансова.

Както е известно, Василев стопанисва малък семеен хотел в родния си град, но туризмът  не е достатъчен, за да може риалити звездата да издържа домочадието, пише Галерия. Запознати с живота на Здравко споделят, че той не за първи път отива в Дания да спечели някой лев като строителен работник.

Явно и сега е решил да използва времето до откриването на новия летен сезон и вместо да стои със семейството си, е предпочел да хване самолета за Дания.

В личния си профил спечелилият 200 000 лева победител от “Биг Брадър” критикува остро последните мерки, взети от правитерлството за привличане на български туристи по родното Черноморие.

Преди дни министър Ангелкова обяви, че 23 плажа са с нулеви цени, а останалите наематели и концесионери са длъжни да намалят таксите  от миналата година поне с 50%. “Цената отдавна не е водещ фактор в избора на дестинация за отдих. Инфраструктурата, комфорт, атмосфера, услуги, отношение… това са фините моменти, в които се провалихме. При този срив в цялата световна туристическа индустрия не виждам светлина в нашето тунелче”, пише той.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече