Тир помете на магистралата мъжа на Елена Йончева, дни наред е в кома

0

- Advertisement -

Черни дни настъпиха за архитект Пламен Тодоров. Бившият мъж на евродепутатката Елена Йончева е претърпял тежък инцидент преди две седмици, издават отлично осведомени източници пред „Уикенд”. Той едва не изгубил живота си, когато камион се ударил в автомобила му на магистралата. Пламен Тодоров е изпаднал в кома и възстановяването му продължава.

Запознати твърдят, че Пламен пътувал към Ямбол по работа с новата си приятелка Виктория, когато отбил в аварийната лента, за да си почине от шофирането за малко. Тогава по шосето се задал огромен тир, чийто водач бил задрямал зад волана, и се забил право в колата на Тодоров. Половинката му Вики извадила късмет и се отървала без физически травми, ала архитектът пострадал много тежко. Той буквално на косъм се е разминал със смъртта. Нараняванията му били най-вече в областта на главата и няколко дни бил в кома. Бившият на Елена Йончева преминал през сериозни операции и за щастие, все още е жив, но възстановяването му продължава. Заради черепно-мозъчните травми той имал проблеми с говора и краткосрочната памет – изобщо не си спомнял последните дни преди катастрофата. В момента опасност за живота му няма.


Актуалната приятелка на Пламен нямала физически увреждания след катастрофата, но психически била нестабилна и все още се съвземала от шока. 28-годишната жена поела грижите за Тодоров, но всички неприятности през последните месеци вече й идвали в повече.
Говори се, че архитектът е в много лоши отношения с бившата си жена Елена Йончева и скоро ще поведе съдебна битка за сина им Теодор. Както „Уикенд” писа, евродепутатката замина с 4-годишното момченце за Брюксел и оттогава бащата на детето не го е виждал. Хора от обкръжението на архитекта споделят, че той бил много огорчен от този факт и възнамерявал да търси правата си чрез адвокат.


Елена и Пламен се разделиха преди половин година заради изневяра от негова страна. С днешна дата той живее с младата Виктория, която месеци наред му беше официална любовница. Двамата са колеги и ежедневната работа по различни проекти ги сближила, но отношенията им бързо преминали границата на строгото професионално общуване.


Близки до Йончева казват, че тя била бясна заради измяната на Тодоров и от яд напълно ограничила контактите му с детето.

Архитектът дал своето разрешение синът му да напусне границите на България, но не подозирал, че няма да го види повече. Преди два месеца хлапето навърши 4 години, ала не успяло да отбележи празника заедно с татко си. Тодоров пък се заканил, че ще заведе дело срещу бившата си, след като не могат да се разберат като разумни и големи хора.


Малкият Теодор бил записан в елитна детска градина в белгийската столица и по думите на Елена се чувствал отлично. В началото архитектът се опитвал да омилостиви бившата и да организира по-чести срещи със сина си, но тя била непреклонна и измисляла различни оправдания, за да ги отменя – ту момченцето било болно, ту не искало да пътува до България, ту нещо друго.


Не е ясно дали Йончева знае за катастрофата на Пламен и дали го е търсила по телефона, за да се осведоми за състоянието му. Близки до архитекта твърдят, че евродепутатката е много озлобена към него и даже не изключват възможността да го е проклела. Факт е, че той не е видял бял ден, откакто са разделени, а катастрофата съвсем го довършила и физически, и психически.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече