Антония Петрова съвсем изплиска: Обяви детето си за гениално едва на годинка! (Взриви мрежата)

0

- Advertisement -

Антония Петрова изгуби връзка с реалността, коментират потребители!

За всяка майка детето е най-хубаво, най-мило, най-свидно на света. Това е безспорно. И не трябва да си Антония Петрова, за да лелееш подобни мисли и чувства към отрочето си. Има и здрав разум обаче, чиито граници не бива да се прекрачват.

Е, това за пореден път направи днес бившата Мис България, която публично обяви едногодишния си син Благовест Батинков за… гениален. Да, правилно прочетохте – гениален!

Наясно ли е съпругата на Ивайло Батинков със значението на тази дума и ако не е, то горещо й препоръчваме тълковния речник. Защото подобно твърдение първоначално буди смях, а после съжалително цъкане с език пред самозабравилите се…

„Честит 1 юни на нашето единствено, съвършено, красиво, прекрасно, гениално, уникално дете! Само на 1 година и 4 месеца, а не си спомняме живота преди да се появиш ти! Изведнъж изпълни живота ни със смисъл и съдържание! Обичаме те!

Сега и двамата с баща ти разбрахме какво е да имаш дете, да си родител и как ти си всичко! Семейство е всичко! Завинаги ще сме до теб и ще те подкрепяме! Завинаги заедно! Поздрави и за всички деца и родители, които мислят по същия начин!“, написа Антония Петрова в социалната мрежа.

Думите й обаче потресоха нормалните потребители, много от които заявиха, че не искат да „мислят по същия начин“.

„Опазил ме Бог да нямам реална връзка с действителността и да внушавам на децата си неща, които после ще им излязат през носа!“.

„Да й е живо и здраво детето на Тоца, но тепърва ще се види какво ще излезе от него. Не знам дали ще е гениално, но ти трябва да си тъпа, за да плещиш подобни идиотщини“, коментират шашардисани майки в нета.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече