Вижте Донков в ЯРОСТНА защита на малкия бюст на Радина! (+Актрисата разкри бременна ли е)

0

- Advertisement -

Яростно и кавалерски защити бюста на своята любима Деян Донков, видя Show.bg. Радина Кърджилова бе нападната от нетактични потребители заради оскъдното си деколте, а актьорът, като един истински рицар на бял кон, се хвърли да спасява честта на жена си и нейните дадености. Или по-скоро – недадености.

Повод за геройската постъпка стана снимка на Радина по бански. Уви, Кърджилова никога не е можела да се похвали с пищна гръд, а след раждането и кърменето на малкия Христо, положението е станало направо трагично.

Това провокира последователи на актрисата да изкоментират невзрачната й гръдна обиколка: „Бански без цици“. Попарен от грозната обида, Донков, който рядко си позволява да коментира каквото и да било в интернет пространството, този път реагира светкавично.

„Тези гърди са хранили 1 година нашия син. Това е святото им предназначение. И в този смисъл – всичко друго е суета. Суетата се занимава само и единствено с опаковката. Опаковката е лъжа. Лъжата е за глупака. А глупака си ти“, нае ядосаният Донков срещу потребителката, позволила си да накърни честта на неговата благоверна.

Междувременно, от снимката с банския стана ясно и още нещо, освен че Радина няма големи гърди. Актрисата със сигурност не е бременна, както се писа в някои жълти медии. Всъщност истината бе разкрита още преди седмица от сайта Flip.bg ТУК.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече