Първо в Show.bg: Людмила Филипова любила Васил Божков (СНИМКИ)

1

- Advertisement -

Внучката на премиера от Татово време Гриша Филипов дори посветила първия си роман на мултимилионера

Една от най-четените наши писателки – Людмила Филипова, е била лудо влюбена в бизнесмена-беглец Васил Божков, научи Show.bg. Красавицата, внучка на премиера Грижа Филипов (1981-1986), дори е посветила първия си роман „Анатомия на илюзиите”, на своя богат и известен любовник.

Людмила е дъщеря на Орлин Филипов – най-големия син на премиера по Татово време Гриша Филипов. Аферата с най-богатия българин започва точно в началото на новия век, малко преди да излезе пилотният й роман „Анатомия на илюзиите”, в който един от главните персонажи е превъплътен образът именно на Васил Божков.

Заради него секси блондинката дори зарязала съпруга си – бизнесмена Божидар Колев, президент и съдружник в една от големите вериги за бяла и черна техника „Технополис”.

Наскоро изкусителката влезе в информационния поток с изказване срещу вирусолога доц. Атанас Мангъров. Внучката на Гриша Филипов прави потресаващи разкрития за лекарската практика на нашумелия в последно време лекар. Тя изказва и своите  разсъждения относно кризисната ситуация в България и последиците след нея. Ето какво пише тя:

„Според мен Мангъров, точно сега, е особено опасен за страната и сигурността ни! Следя го от години и отдавна съм на това мнение за него и заради отношението му към доста други заразни болести, но поне преди не бе толкова публичен и опасен (мислех да премълча по темата, но той прекалява).

Започнах да го следя като позиция след като за малко не умори сина ми преди десетина години срещу хонорар от 100 лв. за съвет: да не правя нищо за малко дете в тежко здравословно състояние и висока температура. Добре, че навреме се намесиха сериозни лекари. После разбрах от доста хора, че на консултация взима различно между 70 и 150 лв според визията на дома, където е повикан за болно дете и почти винаги дава същата „рецепта“. Следих го и като медиен консултант – вида на заразата за него сякаш няма значение – мерките, които препоръчва са все едни – да не правим нищо.

Но сега, е особено опасен за живота на хиляди и мисля, че всеки здравомислещ и информиран за случващото се човек, смята така. Няма да цитирам множество цифри за пандемията, която Светът не е изживявал от век, мислех че вече не са останали хора, които да не разбират какво се случва в целия свят, и че мерките, които той предлага вече са отхвърлени във всички страни.

Но явно има още не разбрали хора щом цитират този човек чат-пат. Накратко, ако 80 – 85% от населението ни се зарази, а 1% трябва да умре (както той твърди), това ще са над 60 000 – 70 000 жертви. Но едва ли ще е 1%. Може да са 3. Или 5. В Италия и Испания са вече 10%. Франция и САЩ са по стъпките им към 10-те процента (публична статистика и проста математика). Великобритания ги следва (всички те са със закъснели мерки, за разлика от у нас – затова и ние все още контролираме ситуацията и не виждаме кризата!).

Няма и още никаква гаранция, че ще се изгради групов имунитет (за това все още няма медицински доказателства), както и че вирусът няма да мутира в масовото заразяване, което той предлага и да стане още по-страшно, и вече и бъдеща ваксина да няма ефект. И т.н. Целият свят го разбра, освен Мангъров, който явно е решил, че сега е подходящо време за печелене на популярност, обикаляйки ТВ студията с опозицията си, когато всички трябва да се обединим.

И още – без работа ще издържим 2, 3 месеца, макар и обеднели, трябва да се адаптираме. Но без животи не можем… Всеки един от нас може да влезе в „тези проценти“ на уж задължителни умрели за изграждане на някакъв съмнителен и отречен в цял свят имунитет! Жертвите са вече от бебета, през деца, младежи до възрастни.

И още – здравната ни система няма капацитета на тези в Западна Европа, Китай и САЩ – ако не поддържаме със строги мерки плавно заразяването, то ще се наложи хиляди българи да умират сами като кучета в домовете си. Мерките са особено важни, за да може здравната ни система, която силно куца, да поеме и лекува повече болни постепенно”, написа Людмила Филипова.

1 Коментар
 1. Алиса Пенчева и приятели казва

  Людмила Филипова е облизала достатъчно мъжки пишки на редактори, преподаватели и издатели, за да бута напред тъпата си глава. Хитрата рускиня, не само че окраде ръкописите на чичо си и той щеше да я съди, известно от пресата в миналото, но пишеше отзад на книгите си, че е взела международни награди, а се отваряха туристически сайтове.
  Последният пишколовец е турчин, но не единствен.
  Тези, които знаем със сигурност с кого и къде е спала, а все пак се е издавала – то шило в торба не стои, не я имаме за нищо повече, освен за късокрака курва, която се мъчи да литне от леглата на любовниците си до звездите.
  Мъжът й разбра и я отсвири, мръсницата долна и подмолна.
  Хайде не ни пишете глупости.
  Вечер се чуди в коя кръчма да замръкне, жадна за мъж, че и снимки беше пуснала, но после се усети и ги изтри.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече