ПОТРЕС! Ирена Милянкова се подмлади ОТДОЛУ! Моделката се похвали с пластика на най-милото си (ВИДЕО)

0

- Advertisement -

Топ моделът Ирена Милянкова се е подложила на т.нар. процедура „Мона Лиза“, или подмладяване на вагината, научи Show.bg. Процедурата се наложила заради 6-те раждания на актрисата, които доста „състарили“ влагалището на Ирена.

„След консултация със специалист, осъзнах, че имам симптоматика, която е вследствие на моите естествени раждания. Подложих се на манипулацията „Мона Лиза“ и мога да ви уверя, че тя е много бърза и абсолютно безболезнена“, похвали се без притеснения Милянкова.

Тук е моментът да уточним, че на процедурата се подлагат основно жени в менопауза, които искат все още да доставят удоволствие на партньорите си. Заради вагиналната атрофия те изпитват влагалищна сухота и други проблеми, решението на които е именно т.нар. интервенция „Мона Лиза“.

Ирена Милянкова се раздели и с втория съпруг преди година. За кого се подмладява моделката, питаме се от Show.bg?

„Очаквайте скоро да ви споделя и резултатите“, обеща Милянкова, с което тотално ни хвърли в потрес. Как точно нейните последователи в Instagram ще имат възможност да видят резултатите от подмладяването на вагината на Ирена, за нас остава загадка…

от подмладяването на вагината на Ирена, за нас остава загадка…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече