Ген. Мутафчийски изучи близнаците си в Англия срещу 200 000 паунда, откъде са парите? (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Скандалният ген. Венцислав Мутафчийски е изучил и синовете си – близнаците Марк и Александър, в чужбина. Зад наглед похвалната родителска грижа обаче прозира въпросът откъде са парите за скъпоструващото обучение в университета „Нюкясъл” във Великобритания?

Александър и Марк (отляво надясно)

Дали е възможно със заплатата на хирург и шеф на Военномедицинска академия да плаща такси от непосилните 20 хиляди паунда на година за всеки от тях?! Не е трудно да се пресметне, че висшето образование на близнаците струва 40 хиляди британски лири на година, като за целия петгодишен срок сумата набъбва до 200 хиляди паунда, т.е., 435 000 лева. Според официалната информация торбата с пари била получена като банков кредит…

За Марк и Александър е ясно, че вече са завършили – първият финанси, а вторият – право. Според визитката на генерала синовете му работили през последните две години от следването си, което обаче е било в помощ единствено за покриване на текущите им разходи във Великобритания.

Александър със свои приятелки

В момента наследниците на шефа на Националния оперативен щаб са в България, като баща им прави всичко възможно да ги държи далече от светлините на прожекторите, защото се опасявал, че народният гняв, който го залива заради издънките на хирурга покрай епидемията от коронавирус, може да залее и близнаците, пише „Минаха години”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече