Антония Петрова утрепа с макиаж: Вижте я ала леля Радка на банкет! (Гримьори се самоубиха – СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Антония Петрова явно се е „постарала“ сама над лицето си!

Антония Петрова – Батинкова отново изпъкна в мрежата, но по начин, за който не бихме й завидяли. Гордата носителка на титлата Мис България и съпруга на д-р Ивайло Батинков се пусна в цялата си прелест. Над която обаче явно се е „постарала“ сама.

Не искаме да докараме професионалните гримьори до паник атаки, камо ли до суицидни мисли, но няма как да не покажем този „шедьовър“. Очевидно Тоца се харесва, тъй като се е щракнала отблизо в едър план с макиаж от типа „леля Радка отива на банкет“.

Гамата от златистокафяво и тъмносиво, почти черно около очите й посред бял ден, си е направо страховита. А и сенките стоят буквално намазани, обилно при това. Червилото е с една идея по-нормално, но и то изглежда наплескано и разлято по устните.

„Страшна е, бе! И това на дневна светлина – потрес! Тази жена с претенции не е ли разбрала основното правило на грима. И то е, че ако очите са силно подчертани, то устните трябва да са естествени и обратното“.

„Да се наклепаш като палячо, че и да се радваш на себе си… велико!“, смеят се потребителки в мрежата.

Както знаем обаче, г-жа Батинкова не търпи на критики и се очаква поредният й „обоснован“ отговор. А и кои са другите, че да я съдят – ако реши и сурова кайма да си намаже на главата, значи това ще е първа мода.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече