Скандал в Нова ТВ: Маги Халваджиян бесен на Домусчиев! (Арменецът с вързани ръце – още разкрития)

0

- Advertisement -

Маги Халваджиян получи пореден удар от Нова телевизия!

Пореден жесток удар от Нова телевизия получи продуцентът Маги Халваджиян. Той е бесен на медията и в частност на собственика й Кирил Домусчиев, който преди дни показа червен картон на съпругата му Кремена Халваджиян.

Припомняме, че стилистката беше уволнена от предаването „На кафе“. Новина, която всички посрещнаха със зяпнала уста, тъй като Кремена е последният човек, за когото можеше да се предположи подобно нещо.

Самата тя е останала като гръмната и не успя да скрие емоциите си: „Много, много ми е мъчно, че ме махнаха от „На кафе” и в момента не работим с моята асистентка там. Но такъв е моментът за телевизията.

Аз съм там от създаването на Нова ТВ, а да не говорим, че за нас с Гала предаването „На кафе” ни е като детенце, създадено по специален начин с цялата ни любов“, коментира Кремена.

Съпругът й приел решението на собствениците на медията още по-зле, разкриват източници от кухнята. Маги бил бесен, защото това е поредният удар по него и семейството му.

Преди време телевизията посочи вратата на брат му Джуди Халваджиян и предаването „Господари на ефира“, което бе принудено да се излъчва само в интернет.

Лошото обаче е, че в момента Магърдич е с вързани ръце и няма друг избор, освен да си натиска парцалите и да мълчи. Той не може да се върне в Би Ти Ви, която навремето напусна със скандал. Няма и къде другаде да отиде, поради липса на подходяща артернатива.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече