Защо Дара се разплака на финала на „Капките“?! (неочаквани разкрития)

0

- Advertisement -

Дара смая всички със сълзите си на големия финал!

Осмият сезон на „Като две капки вода“ приключи с грандиозно шоу снощи. А големият победител, спечелил колата и сърцата на зрителите, е Фики Стораро. Не неговите сълзи на благодарност и щастие обаче изненадаха всички, а тези на Дара.

Дарина Йотова остана едва на трето място, което беше неочаквано за феновете й, но най-вече за самата нея. Близки до амбициозната чаровница разкриха, че бившата на Папи Ханс е останала разочарована и дори обидена от крайното класиране. И точно това е предизвикало плача й.

„През цялото време се знаеше, че битката на финала ще бъде между нея и Фики. Маги Джанаварова изобщо не се вместваше в играта. Какво се получи обаче – хората масово гласуваха за нея, а Даринчето остана с пръст в уста“, коментират източниците.

Йотова била убедена, че е любимката на зрителите. А наличието на толкова много почитатели, гласуващи за нея, й дало криле. Тя дори вярвала, че лесно може да победи сина на Тони Стораро и да яхне победата, както и чисто новия автомобил.

Е, това не се случи и е напълно разбираемо защо муцунката й първо беше ошашавена, а после помръкна. Дара се опита да прикрие разочарованието си, но не успя.

Определено обаче тя се представи по-добре от очакванията и показа на всички, че е далеч по-кадърна, отколкото сме я мислили.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече