Близък на семейството: Жени не е перфектната майка, но се грижи добре за детето си

0

- Advertisement -

 Близък на семейството на Жени Калканджиева твърди, че Жени нямала никакви проблеми със съседите си от десет години насам.  „Проблемите започнаха откакто Георги се нанесъл при гаджето си Виолета преди няколко месеца и започнал да настройва съседите срещу Жени и Тачо.

Информациите, че тя се дрогира при детето си, са абсурдни.

Да, не е трябвало да отива с него в ареста, явно го е направила под влиянието на алкохола. Крайно невярно е, че едва ли не в дома им е имало оргии, постоянни купони, скандали. Дори наскоро малкия беше болен и с температура и това е абсурдно. Не казвам, че Жени и Тачо не са купонджии, шумни и весели са, но не са агресивни. За да стане този скандал със сигурност са били провокирани и двамата“, споделя техен приятел пожелал анонимност.

Той е убеден че проверката от „Закрила на детето” ще удари на камък и не вярва да се стигне до отнемане на родителски права.

„Жени е далеч от образа на перфектната майка, но се грижи добре за детето си, обръща му внимание и аз съм бил очевидец на това. Ходи в училището му, говори с учителите. Нелепо е да се отнемат правата й заради битов скандал със съседи и не мисля, че детето живее в нездравословна семейна среда“, казва още близкият на семейството.

В момента Жорко е при баща си Тачо, който живее в семейна къща в самоковско село. Самата Жени сподели, че след ареста на мъжа си,  двамата са разделени.

„Жени няма да се премести да живее на друго място, защото обитава това жилище от 10 години и все още изплаща кредит. За изселване може да се говори ако всички съседи са единодушни на 100%. Има две семейства в блока, които нямат нищо против Калканджиева да продължава да им е съседка, пише „Галерия”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече