Пребитият от Тачо мъж разпалил съседската война! Любовницата му – първа дружка на Калканджиева, двете се напивали заедно (Още за панаирите в „Бояна”)

0

- Advertisement -

Жени Калканджиева се забърка в поредния грандиозен скандал със свои съседи в кооперацията си в столичния квартал „Бояна”, където живее със семейството си.

Навръх Гергьовден Жени се скарва жестоко с две от съседите си в блока. Разправиите между Жени, Маги Захариева и 52-годишната й майка Ралица започнали още от предния ден на 5 май, лютата свада продължила късно през нощта и прераснала в грандиозен панаир.

На адреса пристигнала патрулка от Шесто РПУ, която повикала Жени. След като отправили предупреждение на трите дами униформените си тръгнали, но по-късно отново били повикани – този път от съседките.

Калканджиева  се опитала да удари един от униформените.

Заради поведението си била задържана. Въпреки молбите на останали съседи, в патрулката се качил и 10-годишният й син Георги. Ден по-късно Жени бе пусната от ареста. Делото за дребно хулиганство ще се гледа на 25-ти юни. Причината за отлагането е, че се търсят още свидетели по него

„През деня днес чухме, че се тропа и блъска по вратата ни. Отворихме и видяхме листчета хартия пред вратата ни накъсани. Евгения беше на стълбите. Крещеше и псуваше. Обадихме се в полицията. Когато полицаите дойдоха, тя продължи да обижда и буйства. Блъскаше майка ми. Наложи се да се обадим на Спешна помощ и дойде линейка, защото на майка ми и прилоша.“, разказа пред Glas. bg 22-годишната Маги Захариева.

„Спорът  продължи няколко часа. Жени Калканджиева хвърляше яйца през терасата по колите пред блока. Стигна се до нецензурни думи към полицаитe и Калканджиева бе отведена в ареста на Шесто РПУ. Съседи поискаха сина й да остане при тях, но тя не се съгласи и детето също се качи в патрулката”, разказват очевидци.

Среднощният скандал на Жени е продължение на екшъна, който преди две седмици заформи мъжът й Тачо.

Преди две седмици съпругът на Калканджиева- Стефан Манов-Тачо преби съседа си Георги Василев. Мъжът все още има белези по лицето и е твърдо решен да си търси правата в съда. Спомня си за случилото се на Разпети петък. Разказва, че още от ранния следобед от апартамента на съседите му се чувала силна музика, а купоните там почти никога не спирали..

В момента върви подписка в кооперацията в „Бояна“ с искане на съседите семейството на Тачо да се изнесат, защото според живеещите там купонът не спира вече няколко години.

Това казва приятелката на пострадалия Виолета Захариева. Тя показа запис на телефона си, от който се чува, че от дома на Калканджиева денонощно гърми силна музика.

„Галерия” обаче научи, че въпросната съседка Виолета, до преди три месеца била близка на Жени и Тачо. Редовно им гостувала и участвала в техните купони. Често пиели заедно, ходили на партита. Откакто си хванала за гадже Георги, тя променила коренно отношението си към доскорошните си приятели, Започнала да им се дразни, а новодошлият Георги, който дори няма адресна регистрация в Бояна, все по-често подхвърлял на Тачо, че ще ги изселят.

 Версията на Жени не съвпада с тази на съседите.

„Тези хора ме тормозят. Опитаха се да ми направят магия, сложили са някакви накъсани листчета пред вратата ми. Искат да напусна жилището, което вече 10 години изплащам. Тачо се изнесе, всички да са спокойни, но аз няма да напусна кооперацията. Ние не сме лоши хора, просто сме истински.“, обясни Калканджиева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече