Пълно фиаско при срещата на Каризма в „Капките“! (Миро вледенен, дори не погледна Галя)

0

- Advertisement -

Срещата на Миро и Галя от Каризма беше пародия, певецът не успя да скрие чувствата си!

Снощи, за първи път от 12 години насам, Миро и Галя от Каризма се срещнаха очи в очи. Това се случи на сцената на „Като две капки вода“, по време на полуфинала. Двамата влязоха в образите на Джон Траволта и Оливия Нютън Джон, но не представянето им бе това, което бодеше очите.

По-наблюдателните и не толкова еуфорични зрители моментално забелязаха отношението на Миро към бившата му дуетна половинка. А то беше ледено!… Мирослав Костадинов или не е добър актьор, или целенасочено не се опита да прикрие отношението си към Галка.

Докато двамата говореха пред камерата на „Капките“ той не я удостои с поглед нито веднъж. Тя се опита да го хване за ръката, радваше му се, но певецът остана тотално безразличен.

Очевидно бе, че присъствието му до Галя се дължи единствено заради поканата на продуцента Маги Халваджиян. На когото явно не може или не иска да откаже.

„Миро уж е оМиротворен, по-одухотворен, а не можа да се пречупи… Дойде, изпя и си тръгна, но през цялото време си личеше, че не му е по сърце и още не е простил, каквото и да се е случило между тях… Не я погледна, не й продума… Миро, прошката пречиства човека!“, пишат потребители в страницата на предаването.

Вървят много слухове за причината, поради която двамата най-близки хора не са се погледнали толкова години, но истината си я знаят само те.

Факт е обаче, че Галка действително гледаше Миро с радост и обич, а той явно демонстрира пренебрежение и дори презрение към нея.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече