Прецедент на полуфинала в „Капките“: Зрителите в ступор!

0

- Advertisement -

За пръв път участник направи нещо подобно за 8-те сезона на шоуто!

На абсолютен прецедент станахме свидетели снощи в шоуто „Като две капки вода“. Зрителите останаха с отворени усти след като за първи път в историята на формата участник се отказа от мястото си на финала.

Става дума за актьора Димитър Маринов, чието място в победната четворка беше сигурно още от миналия лайф. Носителят на „Оскар“ имаше правото да се бори за голямата награда и овациите на публиката заедно с Фики Стораро и Дара.

По време на официалното обявяване на финалистите обаче той направи нещо неочаквано – отказа се от мястото си, за да го отстъпи на Маги Джанаварова.

Гласовитата певица успя да грабне победата в последния лайф на шоуто с изпълнението си на Стефка Съботинова, но точките не й достигнаха, за да се класира във финалната четворка.

Късметът се усмихна на JJ, който се нареди след победителите. И тогава дойде жестът на Димитър Маринов.

„Винаги съм казвал, че в живота трябва да даваме път и да помагаме на тези след нас, на младите и талантливите. Затова ако позволите, искам да се откажа от мястото си на финала и да го отстъпя на следващия по ред“, хвърли бомбата холивудският възпитаник.

Продуцентът Маги Халваджиян бе запознат с решението му от по-рано и заяви, че по правилника на предаването, това е позволено.

А сащисаната финалистка Маги Джанаварова остана като гръмната и се хвърли да прегръща актьора, забравяйки напълно дистанцията и мерките срещу Ковид-19.

На големия финал тя ще изпее песен на Уитни Хюстън, Фики ще влезе в образа на Лайънъл Ричи, Дара ще бъде голямата Мария Нейкова, а JJ ще се превъплъти във Фреди Меркюри.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече