Антония Петрова втрещи с повехнала и отпусната кожа! (бившата миска е на 35, а я бъркат с над 40)

0

- Advertisement -

Мнозина в мрежата не могат да повярват, че Антония Петрова е на 35 години!

Бившата Мис България и Мисис Русия – Антония Петрова, по настоящем вече Батинкова, шашна с новите си снимки. Преди около час тя публикува поредната семейна ваканция в мрежата. Вместо да гледат къде е била обаче, потребители се съредоточиха над лицето й.

Зоркият поглед на бдителни дами моментално фиксира, че кожата на Антония Петрова е доста загрубяла и на места дори отпусната. Става дума най-вече за областта около брадичката, където лицето на жените „увисва“ най-лесно.

Ако за лифтинга, бръчките и всички кусури, породени от възрастта, си трябва намеса на дерматолог, то с окосмението поне можем да се справим и сами.

На един от фотосите Тоца, както я наричат още, е с доста изразен мъх по лицето. Който натрапчиво прозира на слънчевата светлина. Всички тези неща са причина мнозина да смятат Батинкова за над 40-годишна при все, че тя е още на 35.

И все пак няма как да не отчетем и призива, който Антония отправи към жените. А именно – да раждат по естествен начин, а не секцио. Посланието е от вчерашния уикенд на семейството й на връх Ком, по случай Деня на майката:

„В сърцето на Родопите – връх Ком! Така семейство Батинкови празнувахме световния ден на Майката! Поздравяваме всички майки и призоваваме да раждаме децата си по естествен начин!

НЕ на секциото по избор, а само по медицински причини! Нека да не проявяваме каприз, страх, глезотия и липса на информираност, когато става въпрос за нещо толкова важно, като даването на живот!“, написа Антония Петрова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече