Антония Петрова втрещи с повехнала и отпусната кожа! (бившата миска е на 35, а я бъркат с над 40)

0

- Advertisement -

Мнозина в мрежата не могат да повярват, че Антония Петрова е на 35 години!

Бившата Мис България и Мисис Русия – Антония Петрова, по настоящем вече Батинкова, шашна с новите си снимки. Преди около час тя публикува поредната семейна ваканция в мрежата. Вместо да гледат къде е била обаче, потребители се съредоточиха над лицето й.

Зоркият поглед на бдителни дами моментално фиксира, че кожата на Антония Петрова е доста загрубяла и на места дори отпусната. Става дума най-вече за областта около брадичката, където лицето на жените „увисва“ най-лесно.

Ако за лифтинга, бръчките и всички кусури, породени от възрастта, си трябва намеса на дерматолог, то с окосмението поне можем да се справим и сами.

На един от фотосите Тоца, както я наричат още, е с доста изразен мъх по лицето. Който натрапчиво прозира на слънчевата светлина. Всички тези неща са причина мнозина да смятат Батинкова за над 40-годишна при все, че тя е още на 35.

И все пак няма как да не отчетем и призива, който Антония отправи към жените. А именно – да раждат по естествен начин, а не секцио. Посланието е от вчерашния уикенд на семейството й на връх Ком, по случай Деня на майката:

„В сърцето на Родопите – връх Ком! Така семейство Батинкови празнувахме световния ден на Майката! Поздравяваме всички майки и призоваваме да раждаме децата си по естествен начин!

НЕ на секциото по избор, а само по медицински причини! Нека да не проявяваме каприз, страх, глезотия и липса на информираност, когато става въпрос за нещо толкова важно, като даването на живот!“, написа Антония Петрова.

Прегледана: 515

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече