Жени Калканджиева излезе от ареста и ПРОГОВОРИ: Дълбоко съм обидена! Съседите системно ме ТОРМОЗЯТ

0

- Advertisement -

Жени Калканджиева излезе от ареста преди часове и веднага се погрижи версията й да стане достояние в публичното пространство, видя Show.bg.

Шефката на модна агенция се ожали, че е дълбоко обидена на медиите, затова че личният й живот и драми са били обект на такова внимание. Все пак моделката подчерта, че скандалът с комшиите й не е изолиран случай.

„Това е поредната провокация на съседите ми, която се превръща в част от системен тормоз не просто за мен, а и за семейството ми. Всички действия и думи от моя страна бяха подчинени на една едничка цел – да защитя дома и детето си. Вярвам, че това е отговорност на всеки родител“, заяви Жени.

Близките й веднага я подкрепиха в коментарите, но имаше и такива, които не проявиха разбиране. Особено що се отнася до „отговорността“ за 10-годишния й син.

„Жени, ти ли ще говориш за отговорност към детето и защита?! Ти, дето насила го взе със себе си в ареста, въпреки че можеше да го оставиш при приятели. Ти, дето псува като каруцарка пред горкото момченце“, критикуват я в мрежата.

Припомняме, че вчера Калканджиева бе задържана след жесток скандал със съседите си Ралица и Маги Захариеви. В пристъп на ярост и вероятно след употребата на солидно количество алкохол, Жени блъска и крещя пред вратата им, цели автомобили с яйца. По време на ареста й моделката настоя синът Жорко да я придружи зад решетките, въпреки че близки я умоляваха да го остави при тях.

Повече подробности по темата и ВИДЕО ТУК.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече