МЪЛНИЯ! Жени Калканджиева арестувана заедно със сина си, мятала яйца по съседи!

0

- Advertisement -

Жени Калканджиева е арестувана! „Мис България” 1995 е отведена в ареста на Шесто РПУ заедно със сина си Георги в сряда през нощта – навръх именния му ден, предаде Nbox.bg.

Според запознат с драмата на 5 май следобед между Калканджиева и съседите й – Ралица и Маги Захариеви, възникнал спор. От видеото, с което разполагаме, се чува част от скандала между „Мис България 1995“ и съседите й.

Късно вечерта полиция пристига в кооперацията в кв. „Бояна“. „През деня във вторник чухме, че се тропа и блъска по вратата ни. Отворихме и видяхме листчета хартия пред вратата ни накъсани. Евгения беше на стълбите. Крещеше и псуваше.

Обадихме се в полицията. Когато униформените дойдоха, тя продължи да обижда и буйства. Блъскаше майка ми. Наложи се да се обадим на Спешна помощ и дойде линейка, защото на майка ми и прилоша.“, разказа 22-годишната Маги Захариева.

Съвсем друга е версията на Жени Калканджиева.

„Тези хора ме тормозят. Опитаха се да ми направят магия, сложили са някакви накъсани листчета пред вратата ми. Искат да напусна жилището, което вече 10 години изплащам. Тачо се изнесе, всички да са спокойни, но аз няма да напусна кооперацията. Ние не сме лоши хора, просто сме истински“, обясни Калканджиева.

Спорът между съседите продължил няколко часа. Жени Калканджиева хвърляла яйца през терасата по колите пред блока. Стигнало се и до нецензурни думи към дошлите на мястото полицаи, заради което Калканджиева бе отведена в ареста на Шесто РУ. Съседи поискаха синът й да остане при тях, но миската не се съгласи и 10-годишният именник също се качи в патрулката.

Преди две седмици съпругът на Калканджиева- Стефан Манов-Тачо, преби съседа си Георги Василев при друг комшийски скандал. В момента Тачо е нa cвoбoдa, cлeд кaтo плaти пaричнaтa cи гaрaнция oт 5000 лева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече