Васил Божков бил първият на Лилана! Направил я жена едва на 16 г. (Певицата едва не остава инвалид)

0

- Advertisement -

Любовната история на Васил Божков и Лилана е достойна за холивудски филм, в който се преплитат лукс и чувства, разказват запознати с отношенията между двама.

Когато се запознават, певицата е едва на 16 години, а бизнесменът – на 45. Преди да срещне Божков, тя не е имала пълноценна връзка, а и както сама признава – никога не си е падала по 20-30-годишни мъже.

Противно на слуховете, че олигархът бил груб с жените, той се държал с Лилана като истински джентълмен и я обсипвал с подаръци, пише „Галерия“. Така след дълго ухажване, красавицата най-сетне се поддава на чара на милионера и отношенията им стават сериозни. Пред свои приятелки признава, че той е бил първият й мъж в интимен план.

„Да съм любовница на Васил Божков?! Аз не мога да бъда любовница на някого. Мога да бъда сериозно гадже. Имам мъж до себе си от 6 години, който е моя морална и финансова подкрепа. Мога да разчитам на него за всичко“, признава в интервю по онова време Лилана.

Малко преди да се запознае с Божков, певицата претърпява тежък инцидент. Пада от джет и едва не остава инвалид. „Първото, което си помислих, е, че това е краят на живота ми. Болката бе неописуема. Имах счупен прешлен, както и отчупено парченце, което всеки момент можеше да прекъсне гръбначния ми стълб“, спомня си Лилана.

След 9-часова операция, била неподвижна от кръста надолу. Възстановяването отнело месеци, но след тежкия инцидент животът на певицата коренно се променя в положителна посока за нея.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече