От корица на Плейбой до арест за злоупотреба с еврофондове – всичко за живота на Лилана (+ Как коментира връзката си с Васил Божков)

0

- Advertisement -

Освен за злоупотреба с еврофондове, певицата, бизнесдама и настояща арестантка Лиляна Деянова-Лилана, е разследвана от прокуратурата дали не е подставено лице на своя дългогодишен покровител Васил Божков, узна show.

Твърде близките им отношения са публична тайна години наред като по обясними причини бившият модел на Плейбой Лилана е инструктирана да не коментира в публичното пространство има ли вземане-даване с най-богатия българин.

лилана васил божков

В редките й медийни изяви през годините журналистите са се опитвали да измъкнат подробности за личния й живот, но без успех. За повече от 10 години двамата никога не са били снимани заедно. И съвсем логично – Божков никога не е бил допускан да бъде изловен в крачка с някоя от многобройните си държанки.

Затова и все още като легенда се носи от уста на уста случай от преди 6 години, за който обаче няма снимкови доказателства. Но се смята за достоверен. Една вечер Божков все пак се появява с Лилана в известен столичен клуб на участие на Мария Илиева.

Управителят ги настанява на възможно най-закътаното ВИП сепаре, а пред него като стена се подреждат гардовете на богаташа. Заради живата стена никой не успява да заснеме двойката.

В интервю от преди няколко години Лилана бе попитана в прав текст дали е любовница на Васил Божков. „Любовница? Може да съм му гадже. Аз не мога да бъда любовница. Аз мога да бъда сериозно гадже на някого. Щастлива съм, чувствам се добре с човека до мен. Чуваме се по 10 пъти на ден, ако се случи нещо хубаво или лошо, първо за него се сещам.

Годините, в които съм с него, бяха важни и за моето развитие. Важна беше средата, а той беше моята среда.“, в отговорът на Лилана, която към днешна дата е в ареста. Задържането й дойде почти 3 месеца след обвиненията срещу Васил Божков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече