Бившата жена на Милен Цветков ПРОГОВОРИ! Вижте съкрушителните думи на Дана!

0

- Advertisement -

Бившата съпруга на Милен Цветков Дана проговори дни след смъртта на журналиста.

„Животът след загубата на Милен – бащата, приятеля, силния глас на истината. За да продължат напред неговите деца, се изправят пред предизвикателството да изградят своя свят отново. Да се научат как да живеят без неговото присъствие и любов, вдъхновеност, смях, постоянно търсене на истината и доброта“, пише Дана в социалния си профил.

Тя благодари на всички, които са й помогнали през последните няколко дни: „Неговите деца ще имат нужда от помощта и подкрепата на всички нас и занапред, за да могат да продължат да растат с ценностите, в които той ги възпитаваше, да продължат неговия път и да съхранят най-добрите спомени и светлина в сърцата си“.

Припомняме, че дни след смъртта на Цветков бе създадена дарителска сметка за неговите наследници. За кратко време се събраха близо 150 000 лева от кампанията.

Дана е единствената жена, с която Милен има сключен брак. Двамата имат 24-годишна дъщеря Калина, която Цветков обожаваше. Заедно с майка й живееха в Нидерландия, откъдето преди няколко дни кацнаха у нас за погребението на журналиста.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече