Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
САМО в Show.bg: Гаджето на арестувания брат на Лилана ПРОГОВОРИ: Той е агънце, чиста душа, пуснете го! - Новини от шоубизнеса

САМО в Show.bg: Гаджето на арестувания брат на Лилана ПРОГОВОРИ: Той е агънце, чиста душа, пуснете го!

0

- Advertisement -

Приятелката на Скилър – брата на Лилана

Проговори приятелката на Александър Деянов-Скилър – брат на певицата Лилана, научи първо и единствено Show.bg. Цветина има дълга и сериозна връзка с бийтбоксъра и представи различна версия около ареста на гаджето й.

Припомняме, че бившата любовница на Васил Божков Лилана, съдружникът й в IT компанията и нейният брат бяха арестувани в събота с обвинение в злоупотреба с европари.

Според обвинението фирми, ръководени от Лилана, са усвоявали европари, закупувайки един и същ софтуер от чуждестранна компания без стопанска дейност.

„Взеха едно невинно агънце, което е добро и смирено създание, бих казала – нежно е, както е момината сълза“, изплака приятелката на Скилър в личния си Фейсбук профил. По думите й братът на Лилана е мълчал, „за да не нарани някого“ и е бил подведен. „Щом има измамници, ще има и измамени. И не е срамно да те подведат, защото си наивен и вярваш в мечтите си. Моето агънце е чиста и невинна душа, дълбоко духовен и смирен човек“, оправдава се Цветина.

Скилър и Цветелина

Тя разказва колко е била изплашена, когато са нахлули в дома й и са започнали да тършуват из личните й вещи, из бельото й… „Сега нямам миг покой. Видях, че всеки е способен да дойде у дома и да те накара да се чувстваш ненужен в него. Нахлуха като свирепи кучета и ме гледаха как плача“, разказва кандидат-снахата на Лилана.

По-късно Александър Деянов бе освободен срещу гаранция от 100 000 лева, а Лилана и съдружникът й останаха в ареста.

Разследващите проверяват и дали певицата не е намесена и в аферите на Васил Божков.

Припомняме, че двамата имаха интимна връзка преди години, която според запознати е приключила отдавна. Според други обаче Лилана не е спирала да му е любовница.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече