Такъв не сме го виждали: Маги Халваджиян зове за протести през сълзи! (Продуцентът трепери на сцената)

0

- Advertisement -

Маги Халваджиян призова хората да излязат и да протестират!

Гневен, с треперещ глас и сълзи в очите – така излезе на сцената на „Като две капки вода“ снощи продуцентът Маги Халваджиян. Не сме го виждали такъв, но прекършеният живот на Милен Цветков навръх Великден го извади от кожата му.

„Милен беше наш приятел, той е телевизионер, той беше един от нас. Няма как да не го почетем, защото нелепите инциденти, както ги наричаме, всъщност не са толкова нелепи.

Те са логични и те се случват заради нашата безотговорност. Ние сме безотговорни в работата си, безотговорни сме към децата си, безотговорни сме към държавата си, към правилата и към това общество. Последиците са тези.

Отговорността значи да мислиш, отговорността е към всички нас, защото не може едни хора, надявам се болшинството, да спазват правилата, да се мъчат да бъдат достойни българи, а други да си правят, каквото поискат.

Тези, другите, водят до това човек като Милен Цветков, спазващ правилата, да бъде убит“, заяви Маги. След което публично и без да му мигне окото, призова българите да излязат и да протестират.

Продуцентът заяви, че му е писнало да гледа как всеки пише и философства в социалната мрежа.

„Време е това да спре! Време е ако нещо не ти харесва, ако смяташ, че е нередно, да излезеш и да го заявиш. Открито, с лицето си! Колкото по-бързо и повече хора го направят, толкова по-скоро тази държава ще се промени. И ние, и децата ни ще заживеем спокойно“, убеден е Халваджиян.

На самия финал снощи „Капките“ завършиха с песента на Петър Чернев „Заклинание“, посветено в памет на Милен Цветков. Когото всички аплодираха, станали на крака…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече