Прецедент: Участничка влезе под кожата на шеф Ангелов в Хелс Китчън! (Как реагира жена му Наталия)

0

- Advertisement -

Шеф Ангелов не крие симпатиите си към пълничката Галя, зрителите вече го подкачат!

Строгият, но справедлив шеф Ангелов води „Кухнята на Ада“ вече трети сезон. Никога досега обаче той не е показвал по-специално отношение към никого от участниците във формата. Казваме досега, защото този път кулинарният гуру си намери любимка.

Още от началото той си хареса една от участничките, но противно на очакванията това не е кипрата Соня, сладураната Гери, нито най-младата Михаела. Под кожата на Виктор Ангелов успя да влезе възпълничката Галя Маринова от село Гулянци.

Галето, която повечето от жените подкачаха и обиждаха, се показва като истинска фурия в кухнята. Тя работи като начална учителка и едва свързва двата края, но готвенето е нейната страст.

Има голяма вероятност животът й да потръгне рязко след края на предаването и то именно заради шеф Ангелов, който да й подаде ръка. Зрители вече го майтапят затова, че редовно се отпуска дотам, че да целува и пощипва пухкавата Галя.

„Много си сладка, бе! Ела да те щипна! Дай да те цуна по бузките“ – вече няколко пъти не се сдържа Ангелов. А, видимо доволна, Галя грее от щастие.

„Шефът ще се окаже таен любител на истинските жени – тези, дето има какво да им пипнеш. Това си е фетиш“, шегуват се потребители в мрежата. Съпругата на Виктор Ангелов обаче няма причина да ревнува, защото той отдавна е доказал, че е верен само на нея.

Припомняме, че Наталия е неговата ученическа любов, която той е чакал повече от 20 години. В началото тя избрала друг, омъжила се за него и му родила две деца. След това обаче съдбата си казва думата – тя се развежда и се среща отново с Виктор.

От тогава насам Ангелов се грижи като роден баща за сина и дъщерята на Наталия от първия й брак, а двамата имат и свое прекрасно момиченце.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече