Луна аутсайдерът в „Капките”: Жури и участници пропищяха от нея! (Още разкрития)

0

- Advertisement -

Луна не може да „мели брашно“ с никого от формата!

Чалга певицата Луна е аутсайдерът в „Като две капки вода“ още от самото начало на формата. Това разкриха източници от кухнята на шоуто, твърдящи, че положението става все по-нажежено.

На практика г-жа Президент не можела да „мели брашно“ с никого – нито с членовете на журито, нито с участниците. Единствените, които успявали да общуват с нея (по обясними причини), били менторите Етиен Леви и Жоро Низамов.

С абсурдното си и на моменти доста налудничаво поведение, Луна отдръпнала хората от себе си. Тя подхвърляла неуместни забележки към колегите си по време на репетиция, придавала си важности и пред Рачков, Зуека и журито.

Последните вече не се и опитват да скрият отношението си към нея. На всеки лайф се вижда как след изпълнението си, участниците се поздравяват един друг. А единствената, която никой не поглежда, е именно Луна.

Повече от красноречиви са физиономиите на Зуека, Рачков, Фънки и Юлиан Вергов всеки път, когато трябва да разменят реплики с нея. Само Хилда още удържа фронта, с присъщото си възпитание и класа.

Голяма част от зрителите откровено заявяват, че не харесват изпълнителката, а коментарите им са повече от директни.

„Продуцентите какво давате два, три хубави коментара. Защо не показвате и част от останалите. Луна не може да пее. Тя с отрицателна енергия ни натоварва“.

Много дразнеща. Има поведение на 15-годишна кифла. Не й отива на годините. Да не говорим и за отвратителното й самочувствие“.

„Ужас, това е единственият изпълнител, който не мога да понасям нито в Капките нито някъде другаде… Пълна излагация!!!“, пишат потребители.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече