Карбовски бил гастербайтер в Германия, отказал 20 бона от ВИП Брадър

0

- Advertisement -

Журанлистът Мартин Карбовски е убеден, че коронавирусът не е края на света, узна Show.

Телевизионерът не обича да говори за личния си живот, за родителите си казва само, че били строги. В студентските си години работил като гастербайтер в Германия, но в крайна сметка избира живот в България.

Мартин Карбовски

Пише за несъществуващото вече списание „Егоист“, за „24 часа“, „Новинар“, както и за жълти вестници, с които после решава да воюва. През 2002 настъпва звездният му час – става част от „Всяка неделя“ по БНТ, където Кеворк Кеврокян му дава шанс за изява.

Именно рой разкрива, че Карбовски бил поканен да влезе в Биг Брадър срещу 20 000 лева, което „при Мартин е сериозен аргумент, както винаги. Казвам му, че ще се самоубие ритуално, ако приеме. Той иска да чуе друг отговор и продължава да настяова. „Ще бъдеш изхвърлен първи, в това съм сигурен.“ – казвам. Мартин се съгласява и решава да откаже“, пише в книгата „Кеворк проговаря 2“ бащата на „Всяка неделя“.

В кариерата си след БНТ Карбовски сменя телевизиите така, както жените. Разделя се грозно с първата – Лилия-София Попганчева, сестра на режисьорката Зорница-София. След раздялата двамата се плюят пред приятели и медии, а Мартин дори публикува нейни СМС-и.

Към днешна дата Лилия е майка на две деца, а Карбовски има син от журналистката Марта Евтимова, която зарязва заради младата колежка Юлия – тогава студентка по журналистика.

Преди време бившата на Иван Христов – Вихра Петрова разкри, че Карбовски е несериозен баща, който не се интересува достатъчно от сина си, пише Минаха години.

С фалита на ТВ7 за журналиста настъпват тежки времена. В Нова ТВ не искат да чуят за него заради напускането му. Опитва се да прави интернет сайт, докато през 2016 не започва свое предаване в бТВ. Напускането на Нова ТВ обаче го води до фалит. След 5-годишен спор продуцентите му от Телеман го осъдиха за колосалната сума от 200 000 лева, заради прехвърлянето му в ТВ7 през 2013.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече