ТОТАЛНА ИЗДЪНКА! Появи се секс чат с Ричи Липовона! Вижте как задява 15-годишна!

0

- Advertisement -

Издънка след издънка прави пишман фитнес инструкторът Ричард Величков, видя Show.bg. След като бе спипан да продава фалшиви хранителни добавки, ние пък сгащихме печалния риалити герой да прави неприлични предложения на малолетна.

Скандалният чат ала „Малко коте, секс има ли“ ни бе изпратен като сигнал от анонимен читател и се е състоял преди няколко месеца. В него Ричи заговаря момиче през Месинджър и й предлага да го придружи на купон в столичен клуб по случай „София фешън уик“ (дословен цитат).

Момичето обаче отказва под претекст, че няма години и подчертава, че е едва на 15. Макар да разбира, че си чати с непълнолетна, 25-годишният напорист ерген продължава със свалката.

„Изглеждаш по-голяма. С тези снимки залъгваш, много са секси. Значи само на обяд можем да идем“, подхваща Ричи Липовона. Тогава девойката се вбесява и разкрива на Величков, че е по-голяма, но е възмутена от педофилските му подмятания.

„Айде, приятен „Планет“. И на входа може наистина да хванеш някоя 15-годишна да се мъчи да влезне и да я овъртолиш“, пожела му ядосаната мацка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече