Бомба: Вижте мъжа, който подлуди Гала, като млад! (Ще познаете ли Стефан Николов + Снимки)

0

- Advertisement -

Стефан Николов плени Гала и накара мнозина да му завиждат!

Повече от десет години водещата на „На кафе“ Гала се носи на крилете на любовта. Без да преувеличаваме. Тя не просто съжителства, а все още е лудо влюбена в половинката си Стефан Николов.

Мнозина завиждат на късметлията,        който успя да придобие и звездна слава покрай жена си. Разликата в годините на Стефан и Гала е 11 години и то в нейна полза. Въпреки че е доста по-голяма от него обаче, той твърди, че тя е целият му свят.

Самият Николов никога не е страдал от липса на женско внимание и вече е ясно защо. В мрежата се появи негова снимка от младите години, от която ясно се вижда, че си е бил хубавец и тогава.

На фотоса Стефан е доста млад, вероятно още ученик. Но не можем да отречем, че е запазил голяма част от себе си и днес. Младият и зрелият Стефан не могат да бъдат сбъркани, въпреки прошарената коса и брада на Николов днес.

Припомняме, че той се запознава с Гала съвсем случайно или просто в това пръст има съдбата. Двамата разбират един за друг чрез погрешно изпратен SMS.

Разбират, че е грешка, но се заговарят и следва втори, трети, а после и цяла поредица от съобщения. Гала много пъти е казвала, че е общувала месеци наред със Стефан, докато реши да му се разкрие и да се срещне с него очи в очи.

Което, както съдим до момента, е било едно от най-добрите й решения.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече