Бунт срещу поредната победа на Фики в „Капките“! (Масово обявяват Маги за фаворит – виж тук)

0

- Advertisement -

Този път победата на Фики Стораро му донесе ядове!

Фики Стораро за пореден път грабна победата в шоуто „Като две капки вода“. На снощния лайф той влезе в образа на фронтмена на „Металика“ Джеймс Хетфийлд и очаквано за всички, се представи добре. Добре, но не и перфектно, според болшинството зрители.

Журито също имаше забележки към сина на Тони Стораро и затова му даде малко по-ниски оценки. За сметка на гласовитата Маги Джанаварова, която беше изумителна в образа на Монсерат Кабайе.

Маги беше на върха в класацията на журито, но след гласовете на зрителите нещата се обърнаха. Фики успя да я бие с една точка и се превърна в победителят на вечерта. Което обаче не се понрави на публиката на шоуто.

Потребители скочиха възмутени в страницата на „Капките“ – убедени, че срещу Джанаварова е извършена несправедливост. И то само, защото младият Стораро, Дара и Тото имат по-голяма фенска маса, която цъка СМС-и в тяхна подкрепа.

„Винаги пристрастните фенове, променят резултатите от журито. Реално, кои са най-големите пускачи на смс-и? Младите. Значи, на смс могат да разчитат Дара, Фики и Тото. ДРУГИТЕ участници, могат да разчитат на случайна фенска маса“.

„Значи жури и участници дават точките си на Маги. И после пристрастните пускачи на смс-и надделяват и определят за победител съвсем друг. Фики е чудесен, но тази вечер беше вечерта на Маги. Съжалявам, но по този начин със зрителското необективно гласуване, се губи цялостната идея на шоуто!!!“.

„Фики не заслужава първото място тази вечер! Дават му точки поради друга причина. Който някога е слушал Металика знае, че изпълнението му беше зле“.

„Всичко е по сценарий. Жалко, проваляте хубавото предаване. Особено днес, когато Маги беше уникална“.

„Тази вечер трябваше Маги да победи! Фики е наистина добър, но попрекалихте вече с неговите победи! Става безинтересно всеки понеделник да е един и същи победител!“, открито негодуват вече зрителите на „Като две капки вода“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече