Скандал: Ето кого гласят за победител в „Капките“! (Прецакват всеобщия любимец Фики)

0

- Advertisement -

Дара е тикана към голямата победа в „Като две капки вода“!

Във време на социална изолация заради коронавируса, шоуто „Като две капки вода“ се радва на чутовен рейтинг. Зрителският интерес е огромен, но се оказа, че емоциите не са само положителни.

На път е да избухне огромен скандал, провокиран от последното разкритие. Източници от кухнята на медията подшушнаха името на големия победител на сезона и това не е всеобщият любимец Фики, а… Дара.

Дарина Йотова печели лайфовете вече два поредни пъти като прави впечатление, че високите й оценки се дават предимно от журито. Разбира се, младата фурия има и многобройни фенове, които я подкрепят с СМС-и. Журито обаче е това, което й осигурява първоначалния трамплин към върха в ежеседмичната класация.

Породи се недоволство в социалната мрежа като много потребители са категорични, че Фики Стораро, а и не само той, правят по-сложни и доста по-добри образи от Дара.

„Смятам, че във всяка една роля си виждам Дара, няма напредък“.

„Това нещо – и аз не знам как да го нарека, е толкова фалшиво, че чак дразни. Едно голямо НЕ….нищо не се получи“.

„Фики, трябваше да победи!“.

„Новата Михаела Маринова! И тази Дара ще я избутат като нея, то е ясно. Уникално предаване, а те отблъскват от него с нагласените им сценарии“, възмущават се зрители в страницата на предаването във Фейсбук.

Факт е, че Дарина се старае много и влага всичко от себе си в пресъздаването на образите. Но е и факт също така, че няколко човека видимо са по-добри от нея. И далеч по-обичани от публиката.

Какво ще се случи в крайна сметка и кой ще яхне новия автомобил, предстои да видим тепърва.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече