Скандално: Луна с брутално отношение към журито в „Като две капки вода”! (Наглостта й вбеси зрителите)

1

- Advertisement -

Луна или пак е в някакъв образ, или просто е безцеремонна!

Тотално скарана с първите 7 години или родена актриса е Луна?! Това се чудят зрителите на „Като две капки вода“ след снощния й „спектакъл“ в лайфа. Като тук не визираме изпълнението на Ирене Кара, а поведението й към водещите и журито след това.

Прословутата „г-жа Президент“ си позволи адски неуважително отношение спрямо тези, които я оценяват. И особено към актьора Юлиан Вергов, когото директно нарече „статист“.

„Голяма грешка е, че не сте се занимавали с диско танци“, опита се да я похвали Вергов след изпълнението.

На което Луна с насмешка отвърна: „Винаги съм се занимавала, но вие не сте го забелязал. Статистите са винаги наблюдателите. Не са в центъра на събитията…“. А до нея водещият Рачков изгуби ума и дума.

„Хайде, по-бързичко, по-бързичко!“, подкани Луна към Хилда Казанян след това, демонстрирайки тотално неуважение и към джаз певицата ни.

Единствено с Фънки не се престраши да се захване, но затова пък подлудяваше Рачков до края на вечерта с лиготии и прищявки. Това обаче не остана незабелязано от публиката:

„Вулгарно се държа с Рачков! Пее фалшиво. И доста дървена. Иначе по трико бива!“

„Само заради тази ЛУДА дама не ми се гледа този сезон на Капките. Тази жена трябва да е освидетелствана, не е добре. Това е пагубно за шоуто, зрителите и изобщо.Тази жена е далече не от образите, ами от света като цяло“.

„Исках да напиша нещо хубаво, защото изпълнението ми хареса, но последвалата тирада ме отврати за пореден път. Дано по-скоро тази жена разбере, че класата се излъчва, а не се демонстрира“.

„Не виждате ли колко вулгарно и адски неуважително се държи с Юлиан Вергов?! Как може да се толерира подобно държание?! Тази се държи като психично болна“, възмущават се зрителите на предаването. 

1 Коментар
  1. Мая казва

    Луна сваля с много идеи ранга на шоуто този сезон. Беше смешна и неадекватна, сега просто намалявам звука, докато говори. И не може да пее

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече