Скандално: Луна с брутално отношение към журито в „Като две капки вода”! (Наглостта й вбеси зрителите)

0

Луна или пак е в някакъв образ, или просто е безцеремонна!

Тотално скарана с първите 7 години или родена актриса е Луна?! Това се чудят зрителите на „Като две капки вода“ след снощния й „спектакъл“ в лайфа. Като тук не визираме изпълнението на Ирене Кара, а поведението й към водещите и журито след това.

Прословутата „г-жа Президент“ си позволи адски неуважително отношение спрямо тези, които я оценяват. И особено към актьора Юлиан Вергов, когото директно нарече „статист“.

„Голяма грешка е, че не сте се занимавали с диско танци“, опита се да я похвали Вергов след изпълнението.

На което Луна с насмешка отвърна: „Винаги съм се занимавала, но вие не сте го забелязал. Статистите са винаги наблюдателите. Не са в центъра на събитията…“. А до нея водещият Рачков изгуби ума и дума.

„Хайде, по-бързичко, по-бързичко!“, подкани Луна към Хилда Казанян след това, демонстрирайки тотално неуважение и към джаз певицата ни.

Единствено с Фънки не се престраши да се захване, но затова пък подлудяваше Рачков до края на вечерта с лиготии и прищявки. Това обаче не остана незабелязано от публиката:

„Вулгарно се държа с Рачков! Пее фалшиво. И доста дървена. Иначе по трико бива!“

„Само заради тази ЛУДА дама не ми се гледа този сезон на Капките. Тази жена трябва да е освидетелствана, не е добре. Това е пагубно за шоуто, зрителите и изобщо.Тази жена е далече не от образите, ами от света като цяло“.

„Исках да напиша нещо хубаво, защото изпълнението ми хареса, но последвалата тирада ме отврати за пореден път. Дано по-скоро тази жена разбере, че класата се излъчва, а не се демонстрира“.

„Не виждате ли колко вулгарно и адски неуважително се държи с Юлиан Вергов?! Как може да се толерира подобно държание?! Тази се държи като психично болна“, възмущават се зрителите на предаването. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече