Мегз търси нов мъж, мъчи се да забрави бившия си Румен Рончев

11

- Advertisement -

Mиглена Каканашева – Мегз е разделена с бившия си любовник Румен Рончев от три месеца. Дизайнерката не крие, че разлъката я съкрушила, но малко по малко събрала счупените парчета от сърцето си и сега се мъчи да продължи напред. Тя обяви, че се „пуска на пазара“ и зарадва почитателите си с предизвикателни снимки в ултракъса изрязана рокля.

Неотдавна Мегз сложи край на спекулациите и сподели, че се е разделила с голямата си любов – транспортния бос Румен Рончев. Тя дълго мълча по въпрос защо е изтрила всички снимки с него от профила си в инстаграм, но накрая изплю камъчето и призна, че е прекратила връзката си с него. Проблемите помежду им започнали отдавна и няколко пъти опитвали да се съберат, но напразно. Причината за безвъзвратния край според Каканашева са непреодолими различия в характерите и възгледите им, пише Уикенд.


За да няма още измислици по темата и за да мога някой ден отново да публикувам за любов, без да се обяснявам – с Румен се разделихме още през декември. Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е несъответствие в моралните ни възлгеди за живота. И най-вече на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но за тях мога да напиша книга…Двамата вече нямаме нищо общо и това как ще продължи той с живота си или с бившите ни общи фирми вече не е моя тежка отговорност. Официално напуснах и общия ни бизнес. Колко много глупости може да направи човек от любов! Преживях много щастие, много болка, надежда, отчаяние, разруха. Трябваше да взема много трудни решения и вярвам, че постъпих правилно“, гласеше част от дългото обяснение на риалити звездата.

Доборожелатели докладвали на Мегз, че бившият й вече неколкократно е забелязван в компанията на красива блондинка, затова тя решила да му го върне и също хукнала по мъже. Дали обаче скоро ще отвори сърцето си за друг или само ще се забавлява, предстои да разберем.


Факт е, че напоследък дизайнерката се е разхубавила и предложения от страна на силния пол не й липсват. Тя си сложи силикон, оперира си носа, оправи си захапката с брекети и сега изглежда много добре. Дизайнерката казва, че за някои корекции съжалява, но така или иначе не може да върне времето назад.
Историята на Каканашева и Рончев наподобяваше турски сериал – с множество обрати, сълзи и „злонамерени“ близки, които уж искат да ги разделят за пари. В това число влизаше и законната съпруга на Румен – Зорница, която публично нападна и обвини Мегз, че иска да й отнеме мъжа. Русокосата дама сподели, че се чувства омерзена от изневерите на бизнесмена, които са съсипали живота й. В крайна сметка с него стигнаха до развод, но въпреки това връзката му с Миглена също не просъществува.


Транспортният бос имаше вземане-даване и със съдебните органи. Той прекара няколко месеца в ареста по обвинение на прокоратурата за съучастничество в обсебване на лизинговия джип на дизайнерката, струващ 98 000 лева. Каканашева се затруднявала да му изплаща високите вноски и склонила любовника си и братовчед си Антон Лесов да присвоят луксозното возило. В края на септември 2018 г. тя обяви за откраднат автомобила, за да се възползва от застраховката му.


Впоследствие Миглена съжали за постъпката си и публично се разкая. „Пиша този пост и рева. Егото и невъздържаността са лоши учители. Решихме да се саморазправяме – разглобихме една кола и я обявихме за открадната. Моята история може да ви бъде добър пример как не трябва да постъпвате“, сподели в социалните медии риалити звездата.

11 Коментара
 1. Elizabeth James казва

  Здравейте, момчета! Казвам се Елизабет Джеймс. Имахме прекрасен брак, но той започна връзка с колега, която гонеше след него. Той живее в близост до работата си и отказа да говори с мен или да се прибере у дома. Бях толкова съсипан и ми беше трудно да се справя. Станах много притеснен и имах нужда от помощ. Докато сърфирах в интернет един ден, попаднах на коментар на Мари, който предполага, че д-р JAJA й е помогнала да разреши брачните си проблеми, да възстанови прекъснатите отношения и т.н. И така, почувствах, че трябва да го опитам. Свързах се с него и той ми направи заклинание. 48 часа по-късно съпругът ми дойде при мен и ми се извини за извършените грешки и обеща никога повече да не го прави. Оттогава всичко се върна към нормалното. Аз и семейството ми отново живеем заедно щастливо .. Всичко благодарение на д-р JAJA. Ако имате нужда от заклинател, който може да направи заклинание, което наистина работи, предлагам да се свържете с него. Той няма да ви разочарова. Давам ви 100% гаранция, че той ще ви помогне. Неговият имейл [email protected] или го добавете към whatsApp +79091598264 Благодаря Dr.JAJA.

 2. Amber Mike казва

  КАК ВЪРНАХ МЪЖА СИ СЛЕД 7 ГОДИНИ РАЗВОД:
  Аз съм Амбър Майк, изминаха 7 години, откакто съпругът ми ме напусна, миналата седмица намерих информацията за контакт на д-р Огунделе, който помага на други хора в интернет, така че се свързах с него за помощ, д-р Огунделе е силен и честен човек. Д-р Огунделе върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа с любовното му заклинание. Казах му, че ще споделя моята история, за да информирам всички за него, ако имате нужда от някаква помощ, свържете се с д-р Ogundele, той е истински магистър, свидетел съм. Ако имате нужда от помощ, свържете се с него в WhatsApp/Viber Chat: +27638836445. Този човек е супер.

 3. Lori Martinez казва

  Истинската история на Лори:
  Толкова съм развълнувана, че намерих заклинател, който е истински, честен и изпълнява това, което обеща, отне 24 часа, за да се върне съпругът ми след 5 години развод… Благослови да си и Бог да те пази в безопасност и здраве. Този човек е истински, името му е д-р Огунделе, можете да потърсите помощта му за всякакви отношения, брак или житейски проблеми, неговото WhatsApp е: +27638836445. Казвам се Лори Мартинес и това е моята истинска житейска история, д-р Огунделе е честен магьосник.

 4. Greta Wood казва

  Казвам се Грета Ууд, толкова се вълнувам, че намерих магия, която е реална, честен и прави това, което казва, че ще направи, отне 24 часа, за да се върне жена ми, за да се върне у дома и след помощта на д-р Огунделе… благослови те и Бог да те пази в безопасност и здраве. Казах му, че ще споделя свидетелството си като признателност, така че ако имате нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Той е човек на думата си.

 5. Joanne Lewsley казва

  Помогнете ми Благодаря на този човек.
  Джоан Лусли е моето име. Благодарение на д-р Огунделе за възстановяването на брака ми и финансовия ми живот, след 2 години раздяла със съпруга ми, потърсих помощ, но никой не можа да помогне и намерих д-р Огунделе. След любовното му заклинание бракът ми беше възстановен в рамките на 24 часа. Съпругът ми се върна у дома, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него, Той е страхотен магьосник, който държи на думата си. Свържете се с него с неговия WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Моля, благодаря на д-р Ogundele, че ми помогна с любовните ми проблеми, със съпруга ми и донесе щастие в личния ми живот и моя семеен живот.

 6. Adriana Riley казва

  Казвам се Адриана Райли, съпругът ми се скара с мен заради любовницата си и поиска развод, всички знаем, че никоя жена не може да понесе загубата на съпруга и семейството си. Разведохме се и след 1 година не можах да забравя за него, защото го обичах толкова много, видях публикация на жена, която споделя свидетелство онлайн за магия, която върна съпруга си за нея и обедини семейството й и се казва Д-р Ogundele, затова реших да опитам. След 24 часа съпругът ми ми се обади и започна да моли за прошка. и сега живея най-добрия си живот със семейството си, така че ако и вие имате нужда от неговата помощ, свържете се с него чрез WhatsApp или Viber: +27638836445.

 7. Williams Smith казва

  МОЕТО ИМЕ Е УИЛЯМ.
  Аз съм късметлия, че намерих истински заклинател и за да спазя думите му, д-р Огунделе върна жена ми, която ме напусна заради друг мъж след 3 години, след работата му за мен тя се върна след 24 часа… благослови ти и моят Бог те пазят в безопасност и здраве. Това е моят начин да го оценя, ако имате нужда от помощ за вашата връзка, брак и т.н. Свържете се с д-р Ogundele WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е добър човек.

 8. Julie Sweet казва

  Казвам се Джули Суит, обещах да препоръчам д-р Огунделе на всички, които се нуждаят от каквато и да е помощ. Бях толкова отчаяна, след като бях разделена със съпруга си в продължение на 5 години. Миналата седмица се свързах с д-р Огунделе и той направи заклинанието си, за да върне съпруга ми, а след 24 часа съпругът ми се върна вкъщи и поиска от мен прошка, какво чудо. Всеки трябва да ми помогне да му благодаря. Ако някой тук има нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Д-р Огунделе е супермен.

 9. Anna Bush казва

  Името ми е Анна
  Сърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.

 10. Sabina казва

  Благодаря ви д-р Огунделе! Съпругът ми искаше развод, защото се виждаше с друга жена, разбрах за страхотен магьосник. След работата на д-р Огунделе съпругът ми отмени процеса по развода. И се върна у дома след 24 часа и сега сме щастливи заедно. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата му работа, затова споделям това тук, за да знаят хората за този велик и честен човек, ако имате проблеми с връзката или брака или други проблеми, можете да му пишете в WhatsApp и Viber чат: +27638836445. Името ми е Сабина.

 11. Verona Reece казва

  Добър ден на всички, искам всички да знаят за д-р Огунделе, страхотен заклинател, който ми върна приятеля (съпруга) в рамките на 24 часа със силите си, гаджето ми ме остави за 2 години, за да бъде с друга жена, миналата седмица бях запознах с д-р Огунделе, след работата му гаджето ми се върна у дома. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата новина, за да знаят хората за него, ако имате проблеми с връзката, живота или болестта, свържете се с него на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Този човек е силен и истински.

  Съжалявам, ако този пост ви обижда, просто се опитвам да оценя човек, който донесе щастие на семейството, брака и работата ми.

  Верона.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече