Мегз търси нов мъж, мъчи се да забрави бившия си Румен Рончев

27

- Advertisement -

Mиглена Каканашева – Мегз е разделена с бившия си любовник Румен Рончев от три месеца. Дизайнерката не крие, че разлъката я съкрушила, но малко по малко събрала счупените парчета от сърцето си и сега се мъчи да продължи напред. Тя обяви, че се „пуска на пазара“ и зарадва почитателите си с предизвикателни снимки в ултракъса изрязана рокля.

Неотдавна Мегз сложи край на спекулациите и сподели, че се е разделила с голямата си любов – транспортния бос Румен Рончев. Тя дълго мълча по въпрос защо е изтрила всички снимки с него от профила си в инстаграм, но накрая изплю камъчето и призна, че е прекратила връзката си с него. Проблемите помежду им започнали отдавна и няколко пъти опитвали да се съберат, но напразно. Причината за безвъзвратния край според Каканашева са непреодолими различия в характерите и възгледите им, пише Уикенд.


За да няма още измислици по темата и за да мога някой ден отново да публикувам за любов, без да се обяснявам – с Румен се разделихме още през декември. Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е несъответствие в моралните ни възлгеди за живота. И най-вече на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но за тях мога да напиша книга…Двамата вече нямаме нищо общо и това как ще продължи той с живота си или с бившите ни общи фирми вече не е моя тежка отговорност. Официално напуснах и общия ни бизнес. Колко много глупости може да направи човек от любов! Преживях много щастие, много болка, надежда, отчаяние, разруха. Трябваше да взема много трудни решения и вярвам, че постъпих правилно“, гласеше част от дългото обяснение на риалити звездата.

Доборожелатели докладвали на Мегз, че бившият й вече неколкократно е забелязван в компанията на красива блондинка, затова тя решила да му го върне и също хукнала по мъже. Дали обаче скоро ще отвори сърцето си за друг или само ще се забавлява, предстои да разберем.


Факт е, че напоследък дизайнерката се е разхубавила и предложения от страна на силния пол не й липсват. Тя си сложи силикон, оперира си носа, оправи си захапката с брекети и сега изглежда много добре. Дизайнерката казва, че за някои корекции съжалява, но така или иначе не може да върне времето назад.
Историята на Каканашева и Рончев наподобяваше турски сериал – с множество обрати, сълзи и „злонамерени“ близки, които уж искат да ги разделят за пари. В това число влизаше и законната съпруга на Румен – Зорница, която публично нападна и обвини Мегз, че иска да й отнеме мъжа. Русокосата дама сподели, че се чувства омерзена от изневерите на бизнесмена, които са съсипали живота й. В крайна сметка с него стигнаха до развод, но въпреки това връзката му с Миглена също не просъществува.


Транспортният бос имаше вземане-даване и със съдебните органи. Той прекара няколко месеца в ареста по обвинение на прокоратурата за съучастничество в обсебване на лизинговия джип на дизайнерката, струващ 98 000 лева. Каканашева се затруднявала да му изплаща високите вноски и склонила любовника си и братовчед си Антон Лесов да присвоят луксозното возило. В края на септември 2018 г. тя обяви за откраднат автомобила, за да се възползва от застраховката му.


Впоследствие Миглена съжали за постъпката си и публично се разкая. „Пиша този пост и рева. Егото и невъздържаността са лоши учители. Решихме да се саморазправяме – разглобихме една кола и я обявихме за открадната. Моята история може да ви бъде добър пример как не трябва да постъпвате“, сподели в социалните медии риалити звездата.

27 Коментара
 1. Elizabeth James казва

  Здравейте, момчета! Казвам се Елизабет Джеймс. Имахме прекрасен брак, но той започна връзка с колега, която гонеше след него. Той живее в близост до работата си и отказа да говори с мен или да се прибере у дома. Бях толкова съсипан и ми беше трудно да се справя. Станах много притеснен и имах нужда от помощ. Докато сърфирах в интернет един ден, попаднах на коментар на Мари, който предполага, че д-р JAJA й е помогнала да разреши брачните си проблеми, да възстанови прекъснатите отношения и т.н. И така, почувствах, че трябва да го опитам. Свързах се с него и той ми направи заклинание. 48 часа по-късно съпругът ми дойде при мен и ми се извини за извършените грешки и обеща никога повече да не го прави. Оттогава всичко се върна към нормалното. Аз и семейството ми отново живеем заедно щастливо .. Всичко благодарение на д-р JAJA. Ако имате нужда от заклинател, който може да направи заклинание, което наистина работи, предлагам да се свържете с него. Той няма да ви разочарова. Давам ви 100% гаранция, че той ще ви помогне. Неговият имейл [email protected] или го добавете към whatsApp +79091598264 Благодаря Dr.JAJA.

 2. Amber Mike казва

  КАК ВЪРНАХ МЪЖА СИ СЛЕД 7 ГОДИНИ РАЗВОД:
  Аз съм Амбър Майк, изминаха 7 години, откакто съпругът ми ме напусна, миналата седмица намерих информацията за контакт на д-р Огунделе, който помага на други хора в интернет, така че се свързах с него за помощ, д-р Огунделе е силен и честен човек. Д-р Огунделе върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа с любовното му заклинание. Казах му, че ще споделя моята история, за да информирам всички за него, ако имате нужда от някаква помощ, свържете се с д-р Ogundele, той е истински магистър, свидетел съм. Ако имате нужда от помощ, свържете се с него в WhatsApp/Viber Chat: +27638836445. Този човек е супер.

 3. Lori Martinez казва

  Истинската история на Лори:
  Толкова съм развълнувана, че намерих заклинател, който е истински, честен и изпълнява това, което обеща, отне 24 часа, за да се върне съпругът ми след 5 години развод… Благослови да си и Бог да те пази в безопасност и здраве. Този човек е истински, името му е д-р Огунделе, можете да потърсите помощта му за всякакви отношения, брак или житейски проблеми, неговото WhatsApp е: +27638836445. Казвам се Лори Мартинес и това е моята истинска житейска история, д-р Огунделе е честен магьосник.

 4. Greta Wood казва

  Казвам се Грета Ууд, толкова се вълнувам, че намерих магия, която е реална, честен и прави това, което казва, че ще направи, отне 24 часа, за да се върне жена ми, за да се върне у дома и след помощта на д-р Огунделе… благослови те и Бог да те пази в безопасност и здраве. Казах му, че ще споделя свидетелството си като признателност, така че ако имате нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Той е човек на думата си.

 5. Joanne Lewsley казва

  Помогнете ми Благодаря на този човек.
  Джоан Лусли е моето име. Благодарение на д-р Огунделе за възстановяването на брака ми и финансовия ми живот, след 2 години раздяла със съпруга ми, потърсих помощ, но никой не можа да помогне и намерих д-р Огунделе. След любовното му заклинание бракът ми беше възстановен в рамките на 24 часа. Съпругът ми се върна у дома, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него, Той е страхотен магьосник, който държи на думата си. Свържете се с него с неговия WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Моля, благодаря на д-р Ogundele, че ми помогна с любовните ми проблеми, със съпруга ми и донесе щастие в личния ми живот и моя семеен живот.

 6. Adriana Riley казва

  Казвам се Адриана Райли, съпругът ми се скара с мен заради любовницата си и поиска развод, всички знаем, че никоя жена не може да понесе загубата на съпруга и семейството си. Разведохме се и след 1 година не можах да забравя за него, защото го обичах толкова много, видях публикация на жена, която споделя свидетелство онлайн за магия, която върна съпруга си за нея и обедини семейството й и се казва Д-р Ogundele, затова реших да опитам. След 24 часа съпругът ми ми се обади и започна да моли за прошка. и сега живея най-добрия си живот със семейството си, така че ако и вие имате нужда от неговата помощ, свържете се с него чрез WhatsApp или Viber: +27638836445.

 7. Williams Smith казва

  МОЕТО ИМЕ Е УИЛЯМ.
  Аз съм късметлия, че намерих истински заклинател и за да спазя думите му, д-р Огунделе върна жена ми, която ме напусна заради друг мъж след 3 години, след работата му за мен тя се върна след 24 часа… благослови ти и моят Бог те пазят в безопасност и здраве. Това е моят начин да го оценя, ако имате нужда от помощ за вашата връзка, брак и т.н. Свържете се с д-р Ogundele WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е добър човек.

 8. Julie Sweet казва

  Казвам се Джули Суит, обещах да препоръчам д-р Огунделе на всички, които се нуждаят от каквато и да е помощ. Бях толкова отчаяна, след като бях разделена със съпруга си в продължение на 5 години. Миналата седмица се свързах с д-р Огунделе и той направи заклинанието си, за да върне съпруга ми, а след 24 часа съпругът ми се върна вкъщи и поиска от мен прошка, какво чудо. Всеки трябва да ми помогне да му благодаря. Ако някой тук има нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Д-р Огунделе е супермен.

 9. Anna Bush казва

  Името ми е Анна
  Сърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.

 10. Sabina казва

  Благодаря ви д-р Огунделе! Съпругът ми искаше развод, защото се виждаше с друга жена, разбрах за страхотен магьосник. След работата на д-р Огунделе съпругът ми отмени процеса по развода. И се върна у дома след 24 часа и сега сме щастливи заедно. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата му работа, затова споделям това тук, за да знаят хората за този велик и честен човек, ако имате проблеми с връзката или брака или други проблеми, можете да му пишете в WhatsApp и Viber чат: +27638836445. Името ми е Сабина.

 11. Verona Reece казва

  Добър ден на всички, искам всички да знаят за д-р Огунделе, страхотен заклинател, който ми върна приятеля (съпруга) в рамките на 24 часа със силите си, гаджето ми ме остави за 2 години, за да бъде с друга жена, миналата седмица бях запознах с д-р Огунделе, след работата му гаджето ми се върна у дома. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата новина, за да знаят хората за него, ако имате проблеми с връзката, живота или болестта, свържете се с него на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Този човек е силен и истински.

  Съжалявам, ако този пост ви обижда, просто се опитвам да оценя човек, който донесе щастие на семейството, брака и работата ми.

  Верона.

 12. Fiona Trevor казва

  Внимание на всички:
  Аз съм Фиона, съпругът ми ме заплашва с развод, ако посмея да го разпитам дали ми изневерява. И той напусна дома си за 3 години, намерих контакт с д-р Огунделе, мощен заклинател, този човек върна съпруга ми при мен в рамките на 24 часа със силите си. Казах му, че ще продължа да споделям името му, защото намерих някой да говори за него, преди да се свържа с него, ако имате нужда от помощ, свържете се с д-р Огунделе на WhatsApp: +27638836445. Имейл: [email protected]. В брака ми отново има мир, благодаря ви, сър.

 13. VICTORIA HERNAN казва

  Просто не мога да запазя това щастие за себе си. Омъжих се преди 10 години без дете за показване, съпругът ми започна да се отнася с пренебрежение към мен, както и свекърва ми. Това ме разочарова, потърсих помощ онлайн, след което видях много свидетелства за това как VOODOO LORD е помогнал на много мъже и жени. Свързах се с него веднага в Whatsapp и му обясних ситуацията си, той обеща да помогне, даде някои инструкции, които трябваше да следвам, за да дам перфектни резултати. Направих всичко, както ми каза, по-късно той ми каза да отида в болницата след 2 седмици за тест за бременност и за моя изненада бях бременна и това беше наистина страхотна новина за мен. Толкова съм му благодарна, защото родих прекрасни момчета (близнаци), които приличаха на баща си. Сега съм спокойна в къщата си със съпруга и свекърва си. Свържете се с него в Whatsapp +2348097014925…..имейл [email protected]

 14. Thomas Aquinas казва

  Един съсед ми даде контакт на господаря на вуду, когато наистина имах нужда от брачна помощ, защото господарят на вуду му е помагал и преди. Имах сериозни проблеми в брака си, защото жена ми беше толкова пристрастена към наркотиците и имаше мъж, който я снабдяваше с тези лекарства. тя остави мен и сина ни, за да живеем с мъжа в друг град, но с помощта на господаря на Вуду успях да върна жена си. Вуду господарят ми каза, че гореспоменатият мъж всъщност манипулира жена ми с някакви духовни сили. Но сега всичко е наред, домът ни вече е пълен с любов и щастие. Съпругата ми вече е добра съпруга за мен и добра майка за нашия син, тя също спря да взема наркотици и господарят на вуду прекъсна духовната верига, която злият човек използва върху жена ми. Всичко благодарение на господаря на Вуду. Това свидетелство е едно от обещанията ми към него,  можете също да се свържете с него. Той е много могъщ и вярвам, че определено ще намери решение на всеки проблем, който му поставите. Пишете му на имейл [email protected]…  WhatsApp +2348097014925

 15. Anna Yarmolenko казва

  Животът идва с различни преживявания. Не знам какъв опит имате, но това е моята история, по-скоро свидетелство. Щастлив съм да пиша това, защото отново имам мир в брака си и всичко това е благодарение на страхотен заклинател, наречен VOODOO LORD, той е много могъщ човек, който помогна да помирим спора между мен и съпруга ми с много ефективна и истинска любовна магия . Съпругът ми напусна дома и се премести при друга жена в продължение на седем  месеца, без да се грижи за мен и четирите ни деца, аз съм финансово стабилна, но имам нужда от мъжка грижа, обич и стабилно семейство. Молех го да се прибере няколко пъти, но нищо не помогна, дори помолих  по-голямата му сестра да ми помогне да го моля, което също не успя. И така, един ден попаднах на  свидетелството на жена, която описа как GOSPODAR VOODOO й помогнал да попречи на съпруга си да се разведе с нея. Свързах се с него и му обясних проблемите си, той ми каза какво е необходимо за една истинска и много ефективна любовна магия. Осигурих му всичко необходимо и след двадесет и четири часа съпругът ми ми се обади,  молейки ме за прошка и питайки дали ще го приема обратно след това, което направи, и по този начин бракът ми беше спасен. Ако имате някакъв проблем, който искате да разрешите спешно, не се колебайте да се свържете с него на  WhatsApp: +2348097014925, имейл: [email protected]

 16. Chloe Dixon казва

  Аз съм Клои Диксън. Чувам как хората говорят за могъщия мъж, наречен д-р Огунделе, Казват, че той може да възстанови разбитите връзки и брака, така че се свързах с него за помощ да ми върне съпруга ми след 9 години развод. След 24 часа работа съпругът ми се прибра и ме молеше за прошка. Благодарен съм и оценявам добрата ви работа. Благодаря ви и живейте дълго, за да помагате на хората в проблеми. Свържете се с Dr.Ogundele, ако имате нужда от помощ в WhatsApp: +27638836445. Споделям моето свидетелство в знак на признателност.

 17. Mike Morgan казва

  Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
  Personal Loans (Secure and Unsecured)
  Business Loans (Secure and Unsecured)
  Consolidation Loan and many more.

  Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
  financial problem. contact us via email: [email protected]
  Phone number: +917428831341 (Call/What’s app)

 18. Linda казва

  С помощта на Dr.Pellar си върнах бившия бивш съпруг
  Това свидетелство е истинска история и аз съм Дейк Линда. Свързах се с д-р Пелар чрез препоръка, написана за него, а също така срещнах много препоръки за това как той е помогнал на другите да живеят. Връщането с бивш е едно от най-интуитивните чувства, които много хора биха искали да изпитат, особено след като спомените с бивш съпруг винаги замъгляват ума ни, когато някой друг прави някои от същите неща, които е правил бившият ни съпруг. Аз съм самотен родител от почти 6 години и въпреки че бившият ми съпруг е далеч от децата ми, все още ми се иска той да се върне при мен някой ден. Този лечител със заклинания, на който попаднах, известен като Dr.Pellar, ми помогна да изпълня желанията си и съм щастлива да кажа, че се върнах при бившия си съпруг. резултатът дойде след 48 часа, както той ме увери, и любовта и връзката, които споделяхме, бяха удивително възстановени. Ако искате успешно да се върнете с бившия си, свържете се с този велик магьосник на неговия Viber: l. имейл: [email protected]

 19. Jessica Butler казва

  Чувствам се отново толкова благословена в брака си, след като д-р Иге Аджаи върна съпруга ми, който се раздели с мен за цели 3 месеца. Аз съм Джесика Бътлър на име от САЩ. Въпреки че имам уста по цялото си тяло, няма да е достатъчно да благодаря на д-р Иге Аджайи за помощта му в живота ми. Съпругът ми се раздели с мен за тези 3 месеца и изпитвам болки и агония без него. И така, потърсих помощ навсякъде, но нищо не се получи, докато не имах предвид д-р Иге Аджаи, с когото се свързах онлайн. Обясних му ситуацията си и той обеща, че съпругът ми ще се свърже с мен в рамките на 24 до 48 часа, доколкото сърцето ми все още бие за него. Повярвах в него и той подготви заклинание за мен и съпругът ми ми се обади точно когато д-р Иге Аджаи каза. Той умоли и каза, че има нужда от мен обратно и сега отново живеем щастливо през последните 9 месеца. Всеки, който чете статията ми и се нуждае от помощ, трябва да се свърже с него… Имейл: [email protected]/WhatsApp {+2348130035939}

 20. Michelle казва

  МОЯТА ИСТОРИЯ.
  Казвам се Мишел Хол Спенсър и имах развод със съпруга си, защото той ми изневеряваше, но все още го обичам толкова много, така че потърсих помощ и намерих д-р Огунделе след няколко лъжци в интернет. Д-р Огунделе направи заклинание за мен и в рамките на 48 часа съпругът ми се върна у дома и магията му беше безвредна, той е много мощен, свържете се с него, ако имате нужда от помощ в WhatsApp или Telegram на този номер: +27638836445. Тази публикация е моят знак на признателност към хората да знаят за него.

 21. Stephen Pincus казва

  Здравейте на всички, Честита Нова година. Казвам се Стивън Пинкъс, от САЩ. Просто искам да споделя това свидетелство тук, приятелката ми ме изостави, за да бъда с друг мъж, бях толкова тъжен и разочарован, защото тя е всичко за мен. Търсих помощ навсякъде, дори молих хората да ми помогнат да я моля да се върне при мен, но няма как. Един верен ден искам да потърся в интернет и видях жена, която сподели свидетелството си как д-р Иге Аджайи й е помогнал да си върне съпруга за 48 часа. Първо се съмнявах дали има такова нещо, но реших да опитам, когато се свързах с него, той ми помогна да направя любовно заклинание и в рамките на 48 часа приятелката ми ми се обади и ми се извини точно както д-р Иге Аджаи ми каза. Сега сме по-доволни от всякога. Всичко изглежда перфектно и толкова естествено! Благодаря ви много, д-р Иге Аджайи, за вашите автентични и безспорни заклинания. Свържете се с този страхотен магьосник за любов, за да разрешите проблемите си с връзката или брака си днес: д-р Иге Аджаи, имейл: [email protected]/Whatsapp {+2348130035939}.

 22. Tommy казва

  МОЕТО ИМЕ Е ТОМИ ЛУКАС, ТОВА Е МОЯТ ОПИТ:
  Обикновено не вярвам в други сили преди. Но д-р Огунделе ми даде голяма надежда и причина да му вярвам. Съпругата ми и аз се разведохме за повече от 7 години и бях самотен и страдах с децата си, но имах нужда от нея отново в живота си, така че търсех помощ навсякъде, но само д-р Огунделе успя да ми помогне. Този човек е могъщ, д-р Огунделе върна жена ми за мен в рамките на 48 часа със силите си и магиите му са безвредни. Казах му, че ще свидетелствам на хората като благодарност от мен, затова споделям историята си, ако някой има нужда от неговата помощ, свържете се спешно с него в WhatsApp и Telegram: +27638836445. Той е честен и ефективен.

 23. Samantha Gray казва

  Добър ден съм Саманта Грей:
  Имате ли нужда от помощ, за да върнете бившия си приятел или приятелка, помощ, за да накарате съпруга или съпругата ви да ви обичат сами? Свържете се с д-р Огунделе. Този човек е честен магьосник, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми изневеряваше с друга жена и отношението му се промени, но д-р Огунделе го върна за мен. Свържете се с него в WhatsApp, Telegram или Viber Chat: +27638836445. В Instagram: dr.ogundele1. Той върна съпруга ми, както обеща и силите му са безвредни.

 24. Daisy Ross казва

  Върнете бившия си с помощта на заклинателя на Dr Ogundele, който спаси връзката ми, все още ли обичате и липсвате ли бившия си или искате бившия си съпруг обратно, възможността е тук да си върнете бившия, не се отказвайте още, щастие струва си да се борим. Проверете уебсайта на д-р Ogundele: (https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu) или WhatsApp, Telegram: +27638836445. Аз съм Дейзи Рос и този коментар е моята благодарност, защото този човек върна съпруга ми в рамките на 24 часа със сили..

 25. Lisa Romano казва

  Това е моят знак на признателност към д-р Огунделе, велик човек от Йоханесбург. Никога не съм го вярвала, докато съпругът ми не се върна у дома, след като д-р Огунделе направи любовното си заклинание за мен. Тази публикация е за хора, които да ми помогнат, благодаря му и за тези, които се нуждаят от всякакъв вид помощ. Свържете се с д-р Огунделе на неговия WhatsApp, Viber или Telegram: +27 63 883 6445. Този човек е толкова силен, че никога не съм вярвал.
  Забележка: д-р Огунделе има толкова много сили, за да лекува всякакъв вид човешки проблеми. Този мъж има силата да ви накара да забременеете, ако имате затруднения да забременеете. Сила да ви повиши на работното ви място, свържете се с него за всякакъв вид човешки проблем, използвайте мирни заклинания, за да намерите щастие.
  Лиза Романо.

 26. Victoria казва

  Здравейте, аз съм Виктория!
  Оставям препоръка на този сайт за мощен любовен заклинател и лечител, „Д-р Секав“.
  Знам, че няма проблем, който д-р Секав да не може да разреши, тъй като бях свидетел на неговата ефикасност, когато правеше магии, които накараха съпруга ми да се върне обратно при мен. Що се отнася до изцелението, д-р Секав също е много надежден, той лекува болести, които са тежки.

  Всеки, който се нуждае от помощ, трябва да пише на д-р Секав, чрез имейл, WhatsApp или да се свърже чрез

  Номер на WhatsApp (+2349031292669)

  Имейл ✉️ ([email protected])

  fb..https://www.facebook.com/profile.php?id=61550429721471

 27. Verona казва

  Добър ден на всички, искам всички да знаят за д-р Огунделе, страхотен заклинател, който ми върна приятеля (съпруга) в рамките на 24 часа със силите си, гаджето ми ме остави за 2 години, за да бъде с друга жена, миналата седмица бях запознах с д-р Огунделе, след работата му гаджето ми се върна у дома. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата новина, за да знаят хората за него, ако имате проблеми с връзката, живота или болестта, свържете се с него на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Този човек е силен и истински. Неговият уебсайт: https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu

  Съжалявам, ако този пост ви обижда, просто се опитвам да оценя човек, който донесе щастие на семейството, брака и работата ми.

  Верона.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече