Радев и Ген. Деси в 5-звезден хотел в Албания (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Румен Радев и съпругата му Десислава са нощували в 5-звезден хотел в центъра на Тирана по време на посещението им в Албания, научи „Ретро“.

Още с пристигането им там те били посрещнати от ръководството на комплекса, а служителите подготвили специална изненада на първата ни дама – огромен букет с жълти лилиуми. Справка с ценовата листа на хотела показва, че нощувката там възлиза на 291 лева, а разходите покрай визитите на президента и съпругата му в чужбина се покриват с държавни пари. Впечатление направи, че за пръв път Ген. Деси не присъстваше на повечето мероприятия и приеми, на които Радев бе поканен в Албания. Вероятно тя е предпочела да се порадва на екстрите на хотела, в който двамата бяха настанени.

От описанието в официалната интернет страница на „Мак Хотел Албания“ става ясно, че той напълно оправдава 5-те си звезди, защото разполага с два огромни плувни басейна, собствен фитнес център, пиано бар, както и разкошен ресторант.

Въпреки препоръките на Световната здравна организация всякакъв вид пътувания да бъдат анулирани държавният глава все пак не отложи визитата си в Албания, макар да отмени ежегодния прием по случай националния ни празник 3 март. След завръщането му в България стана ясно, че и в Тирана има случай на заболял от коронавирус, а Радев и Деси може да се наложи да се изследват, тъй като са били в контакт с много хора по време на престоя си там.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече