Преслава спира с кръчмите: Безотговорно е да продължавам да обикалям дискотеките

0

- Advertisement -

Преслава, която е сред най-желаните фолк звезди за сценични изяви, изненадващо обяви решението си да спре всякакви публични изяви. Причината за това е, че не желае да се излага на здравословен риск заради коронавируса, който е вече и в България.

„Скъпи приятели, бих искала да ви информирам, че отменям всичките си публични изяви за неопределен период от време. Причината за това мое решение е разпространението на така нареченият коронавирус, който вече е и в България.

Това е лично мое виждане и не искам да ангажирам никой с него, както и не призовавам някой да ме последва! На фона на така създалата се ситуация в страната, при която отлагат театрални постановки, затварят кина, спортни събития се провеждат без публика и се обмисля забрана на всички мероприятия на закрито, смятам за крайно безотговорно от моя страна да продължавам да обикалям дискотеките и клубовете в цялата страна, като по този начин излагам на опасност себе си, близките ми и всички колеги и фенове, с които се срещам ежедневно.

Надявам се в най-скоро време да има решение на проблема и всички да може да се върнем към обичайните си занимания. Обичам ви бъдете здрави“ – съобщи певицата в социалната мрежа.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече