Скандал: Музикант алармира за корупция в „Капките“! (Кой плаща за специалното отношение към Фики?)

0

- Advertisement -

Има ли „специално“ отношение към Фики Стораро и кой плати за него?!

Мирис на корупция и тикане на пари под масата – това заподозря музикантът Георги Върбанов, следейки шоуто „Като две капки вода“. Той не може да си обясни по друг начин улеснението в задачите на Фики Стораро.

Последният се превърна в безспорен любимец на публиката, а и на журито, с непринуденото си поведение и стриктно изпълнение на всяка една от задачите. Но от опитното ухо на Върбанов не остава скрит фактът, че единствено за Фики песните се „нагласят в удобна за него тоналност“.

„Значи всичките пеят в оригиналните тоналности и се чанчат, само на Фикретчо му я нагласят така, че да му легне точно на възможностите! Той така може и Мария Калас да изпее! ТОВА ШОУ Е ЛЪЖА И ИЗМАМА!“, нададе вик музикантът след снощния лайф.

В него синът на Тони Стораро трябваше да влезе в образа на големия Майкъл Болтън. И макар да не успя да докара височините на гласа му, изпълнението си беше повече от добро. Поне според публиката, защото журито не го оцени високо.

„Добро изпълнение, най-доброто му изпълнение до сега, като пеене, ама не мога да разбера ЗАЩО САМО НА НЕГО МУ Е РАЗРЕШЕНО ДА НЕ ПЕЕ В ОРИГИНАЛНАТА ТОНАЛНОСТ??? А БЕ ИМАМ ЧУВСТВОТО ЗА КОРУПЦИЯ, ОСВЕН, АКО МАГИ ХАЛВАДЖИЯН НЕ МУ Е БАЩА! А БЕ ВИЕ БЪЗИКАТЕ ЛИ СЕ С НАС? ВЕЧЕ ЗА ВТОРИ ПЪТ МУ СВАЛЯТ ТОНАЛНОСТТА! НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ТАКА!“, кипна Георги Върбанов. Според когото „някой явно е платил“ за комфорта на младия Стораро.

Повечето от зрителите обаче харесват Фикрет и твърдят, че за краткото време в „Капките“ са променили тотално отношението си към него.

Мнозина вече го съветват да не пропилява таланта и красивия си глас с пеене на проста чалга, а да покаже какво може в действителност. Поощряват го да се пробва и в киното. Дали той ще ги послуша обаче, е въпрос на време, за да разберем.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече