Сагата с пръстите на Гери-Никол продължава! Крие ли певицата генетична аномалия (Още странни СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Продължава сагата с пръстите на Гери-Никол и фенове не спират да се питат и ровят наистина ли певицата има 6 пръста на десния крак. Повод за мистерията стана снимка на изпълнителката от плажа, където Яката дупара позира с 6 пръста на крака.

Интернет потребители веднага забелязаха и попитаха певицата, но към момента Гери мълчи по темата. Според някои това е бъг на самата снимка, докато други подозират, че тийн идолката наистина може да е родена с генетична аномалия.

Show.bg реши да поразнищи случая. Забелязахме, че на почти всички свои снимки, на които позира боса, Гери крие пръстите на десния си крак. Те или са изрязани на самата снимка, или певицата ги е свила така, че да не се виждат.

Въпреки това, попаднахме на още няколко фотоса, на които в действителност пръстите на десния й крак изглеждат странно.

Полидактилията е често срещана аномалия и почти винаги е обратима чрез операция.  В повечето случаи шестото пръстче няма кост и медицината с лекота се справя с проблема още в ранна детска възраст, за да не се травмира детето.

Родителите на Гери-Никол са доста заможни и едва ли биха оставили проблема без решение. Но защо тогава пръстите й изглеждат по този начин?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече