Феновете на Николета потънаха ВДЪН ЗЕМЯ! Защо изчезнаха верните почитатели на Лозанова?

1

- Advertisement -

Вдън земя потънаха верните почитатели на топ модела Николета Лозанова. Само допреди няколко години тя можеше да се похвали с огромна агитка от фенове, които бяха готови на всичко да я защитават в мрежата и да се грижат за безупречния й пиар.

Николай Вълков

По-паметливите ще си спомнят демонстрацията на безусловната им любов към НиЛо по време на едно от предаванията на Мартин Карбовски. Най-големият й фен Николай Вълков сипеше комплименти по неин адрес заедно с вечно лоялната й близка Натали, която се грижеше и за имиджа й в интернет пространството.

Проверка на Show.bg показа, че към днешна дата нито един от двамата не я следва в социалната мрежа. Получихме и любопитен читателски сигнал от анонимен потребител, който твърди, че верните фенове на НиЛо Николай и Натали вече не поддържат никакъв контакт с нея.

„Николай вече работи във Варна и изобщо не се занимава с Лозанова. Натали пък има бебе и имиджът на моделката й е последна грижа“, разказва потребителят.

Любопитно е защо големите и верни фенове на НиЛо, които даваха мило и драго за нея и сипеха хвалебствени коментари, днес дори не са приятели с нея в мрежата и не я следват.

Оставяме на вас да прецените и дадете мнение в коментар по-долу.

1 Коментар
  1. […] Вдън земя потънаха верните почитатели на топ модела Николета Лозанова. Само допреди няколко години тя можеше да се похвали с огромна агитка от фенове, които бяха готови на всичко да я защитават в мрежата и да се грижат за безупречния й пиар, съобщава „show.bg„. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече