Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/vestbggc/show.bg/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Милко Калайджиев: От новите певци нищо не става! - Новини от шоубизнеса

Милко Калайджиев: От новите певци нищо не става!

0

- Advertisement -

Наскоро Дивна издаде нова песен, в която участва и Милко Калайджиев. Парчето обаче породи различна коментари и отнесе много нападки. Ето какво казва певецът в  интервю за вестник „Галерия”.

„Песента предизвика голям фурор, но отрицателните отзиви също са реклама. Още в началото я предупредих че ще има много негативи заради моето участие. И така стана.Разбрах, че две телевизии, които излъчват музика в стила на Дивна,  са отказали да въртят песента. Заради мен. Това е ужасно!”.

Милко Калайджиев  отбеляза че няма добро  мнение за младите певци.

Преди години държахме таверна, от която излязоха всички:  Галена, Преслава, Анелия, Джена. Там беше страшно пеене. Започвахме към 21 часа вечерта и се радвахме, ако приключим към три-четири сутринта. Това е школата на Милко Калайджиев! Преслава, където и да я пипнеш, няма с какво да уплашиш. Другите също. Гордея се с това нещо.  Сега младите не мога да я имат  тази школа. На първо място е да са хубави, а после пеенето.Това, което виждаме по телевизора, не е критерий. Като седне на един стол, а аз на масата срещу него, ще мога да кажа дали пее. Вече не се занимавам с тези неща, не искам да откривам млади таланти, казва Калйджиев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече