Шок! Зуека прави див секс с Жени Калканджиева (СНИМКИ)

0

- Advertisement -

Васил Василев – Зуека и Евгения Калканджиева го удрят на див секс. За съжаление на дребничкия актьор, порно сцените не са в неговата спалня, а пред камерата на филма „Ятаган“. Ако се намери кинаджия, който да подхване както трябва шефката на модната агенция „Визаж“, от нея ще излезе добра актриса.

Преди да се превърне пред камерите в новоизлюпената и пусната с парашут от вуйчо министър шефка на дирекция за борба с тероризма, а после и в пародиран евродепутат,  Жени се появява на пробите с абсолютно научен текст, в който по сценарий няма никакъв смисъл. А вече преди самите снимки Калканджиева си пуска речи на политици, които хем са оратори, хем не казват кой знае какво.

Мариан Вълев пък е толкова отчаян полицейски инспектор, че за да се спаси от уволнение, набеждава квартален нехранимайко /Ивайло Драгиев/ за международен терорист, но е принуден да влезе в неочаквана комбина с жертвата си и двамата създават стройна схема за източване на пари от некомпетентната държавна администрация.

Сценарист на комедията, в която абсурдите и идиотщините в нашата действителност са представени с намигване, е Христо Христов. Режисьор е Андрей Андонов, на когото много му личи, че не е учил как се прави кино в България: филмът е с чудесен диалог, с много добър и динамичен монтаж в стила на най-добрите традиции /Гай Ричи/, звук и музика, която звучи почти през цялото време – така, както се прави по света.

В останалите роли са  Кристиян Милатинов, Силвия Станоева, Китодар Тодоров, Невена Бозукова, Георги Стайков, Стефан Денолюбов, Любомира Башева… На финала има голяма и готина смешка – Любо Нейков и Ники Илиев се появяват за няколко минути, забулени като арабски  шейхове или като арабски терористи.

Ако продуцентът Христо Дерменджиев успее да намери едни още по-големи пари за кино, дирижирано от Андрей Андонов, може би най-после ще се появи наистина атрактивно зрелище с БГ марка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече