Мъка! Бившият на Ани Салич фалира

0

- Advertisement -

Бившият съпруг на Ани Салич – Бранко, е фалирал. След развода с новинарката настъпил разрив не само в личния живот на някогашния тв продуцент, но и в бизнеса му.

Справка в Търговския регистър показва, че фирмата му „БРАН-КО 1959“, регистрирана в родния на Ани Благоевград, е обявила несъстоятелност още на 10.12.2018 г. има наложени възбрана и запор на цялото имущество, водещо се на негово име. За капак сърбинът бил даден на съд заради неизплатени финансови възнаграждения на персонала, работил за него във фирмата му.

Бизнес проблемите разорили окончателно сърбина, който и до ден днешен не можел да си стъпи на краката. Така се принудил да си вади хляба като общ работник, като последно стана ясно, че е имал доходи през миналото лято, когато бе забелязан да помага в организацията по снимките на първия сезон на риалити шоуто за оцеляване на Нова телевизия – „Игри на волята“.

В същото време Бранко не можел да разчита на помощ от бившата си жена. Още при развода двамата си поделиха цялото семейно имущество, придобито по време на дългия им брак, и изчистиха всички недоразумения във финансов план. Ани смятала, че фалитът му не е нейна грижа и го оставила да се измъква от тежкото си положение както може сам.

Двамата стигнали до консенсус поне за децата. Пълнолетният им син Лазар отдавна е студент в Холандия и е самостоятелен, но по-малката му сестра Хана остана да живее при майка си.

От публикациите на Бранко в социалните мрежи се вижда, че тъжи за децата си, които виждал основно по празници. Не е ясно дали при бракоразводното им дело Ани е изискала от него да плаща издръжка, но предвид фалита му със сигурност харчовете на новинарката около общите им деца са в пъти по-големи.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече